Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Game Booster tarzı program açmak!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar bir kaç gündür laptopum yok. Bende masaüstünden oynuyorum. Laptopda oynarken hiç sorun yoktu ancak masaüstü pc eski olduğu için kasma yapıyor. Gamebooster bildiğim kadarıyla warrock'da çalışmıyor. Buna benzer oyun güçlendirici programları wrde açmak mümkün mü acaba?
jet boost var preformans %40 güçlendirir fakat ban sebepi ..
Mümkünde ban sebebi oyuna yardımcı programla girersen ban riski var
Laptop gelene kadar oynama wr çokmu acil Wink
Kasmayı azaltıcı programlar ban sebebi değil elinle manuel yapabileceğin şeyleri program sana tek tıkta yapma imkanı veriyor olay bu. Advanced System Care 5
Uygulamalar gerçekten çok saçma. Overlock ban. Yardımcı bir hızlandırıcı programla girmek ban ama malesef hack ile oyuna girince ne oyundan atıyor ne de ban var. Anca userler görecek, admine bildirecek. Teşekkür ederim yinede.
Dediğim programı indir ama ban yersen kızma bana Big Grin
(07-25-2012 01:42 PM)howard88 Yazılan: [ -> ]Laptop gelene kadar oynama wr çokmu acil Wink

Laptop'un gelmesi 10 gün falan sürer 10 gün wr oynamazsam kötü olur. Birde premium da var Big Grin
(07-25-2012 01:43 PM)tetikci=12 Yazılan: [ -> ]Dediğim programı indir ama ban yersen kızma bana Big Grin

Denerim bi. Kötü bi niyetim yok sonuçta. Pcyi uçurup oyunu hızlı oynamayada çalışmıyorum. Sadece şu kasmaya çözüm olarak. İndiriyim bari şunu Tongue
o tür programlarla oyuna girme cpu den yer ram ekrankartı gibi donanımların gücünü azaltır diye duymuştum hemde ban sebebi .
(07-25-2012 01:44 PM)night_12 Yazılan: [ -> ]
(07-25-2012 01:42 PM)howard88 Yazılan: [ -> ]Laptop gelene kadar oynama wr çokmu acil Wink

Laptop'un gelmesi 10 gün falan sürer 10 gün wr oynamazsam kötü olur. Birde premium da var Big Grin
(07-25-2012 01:43 PM)tetikci=12 Yazılan: [ -> ]Dediğim programı indir ama ban yersen kızma bana Big Grin

Denerim bi. Kötü bi niyetim yok sonuçta. Pcyi uçurup oyunu hızlı oynamayada çalışmıyorum. Sadece şu kasmaya çözüm olarak. İndiriyim bari şunu Tongue

Hımm o zaman kasarak oynuyucan yada jet boost kardeş başka çağre yok (Açarsan kesin ban yersin)
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler