Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: [Çözüm]Forumda var olan online chat kısmı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Merhabalar,
Son günlerde hep gündeme gelen çevrimiçi sohbet kısmı, çoğu kişi tarafından bir sorun halinde hizmet vermektedir. Bulunan çözüm geçici çözüm olduğu belirtir, en yakın zamanda tam çözüm ile tekrar karşınızda olacağım.

Yapmamız gereken adımlar gayet basit. Tek resim şeklinde göstereceğim ve yazılı olarak kademe kademe anlatacağım.

1) Kontrol paneli kısmına geliyoruz. (Maddeye tıkladığınız zaman istenilen yere ulaşabilirsiniz.)

2) Sol tarafta bulunan "Seçenekleri düzenle" butonuna basıyoruz. (Maddeye tıkladığınız zaman istenilen yere ulaşabilirsiniz.

3) Ortaya çıkan pencerenin en alt sağ tarafında dil kısmı vardır. Buradan "İngilizce" seçeneğini işaretleyip, ayarları güncelle diyoruz.

[Resim: 134.jpg]

Not: Çözümü gerçekleştirdikten sonra buraya olumlu yada olumsuz yorumlarınızı yazınız.
Uyarı: Var olan çözüm, sizin için bir çözüm haline gelmediyse, lütfen çözümün işe yaramadığını ve işletim sisteminiz ile beraber hangi tarayıcıyı kullandığınızı yazınız.
yaptım ama hala 0 gözüküyor cevrimiçi sayısı
Olmadı!!! G.chorome
win7 google chrome çalışmadı.
Windows7 Ultimate,Google Chrome sonuç = Başarısız.

Dil ayarlarıyla çözülecek iş değil bu Alican
Windows Xp = Chrome Olmadı.
Win7 google chrome olmadı.
chromede başarısız
IOS safari olmadı Smile ayrıca win7 chrome'da gene olmadı
Tek tek gelin üstüme Big Grin
Dün geceden beri bende çalışıyordu sistem.
Geçici çözüm zaten takmayın kafanıza Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler