07-24-2012, 10:30 PM
Beyler beni su an admin gibi davranıyorum sanmayın ama ben bu adamdan cidden bıktım
herhangi biri veya ben konu actıgımda en az 2 tane yorumu var sordugumdada yardım
etmeye calısıyorum diyor ama cevaplarla alakası yok. Post kasıyor ve benim gıcıgıma gidiyor
tamam bizde öğlen warumit1 ile costuk ama bilerek yaptık ve sohbet calısmıyordu ama bu
adamın yaptıgı hayır bana inanmıyorsanız takip edin anlarsınız.
Birde bu arada %50 ' lik uyarı seviyesi içinde özür dilerim ben sohbette kac saatir alican abiye yalvarıyorum bir bakarmısın diye bana uyarı puanı veriyor
Adaletini seveyim WarrockTR
herhangi biri veya ben konu actıgımda en az 2 tane yorumu var sordugumdada yardım
etmeye calısıyorum diyor ama cevaplarla alakası yok. Post kasıyor ve benim gıcıgıma gidiyor
tamam bizde öğlen warumit1 ile costuk ama bilerek yaptık ve sohbet calısmıyordu ama bu
adamın yaptıgı hayır bana inanmıyorsanız takip edin anlarsınız.
Birde bu arada %50 ' lik uyarı seviyesi içinde özür dilerim ben sohbette kac saatir alican abiye yalvarıyorum bir bakarmısın diye bana uyarı puanı veriyor
Adaletini seveyim WarrockTR

artık bıraktım ne yaparsa gerekirse günde 1000 yorum atsın banane bos verdim kafamı bosa yoramam sende ilgilenmeyi bırak istersen