Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 5 ci slot
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ya arkadaslar 39 dunluk prem var ama 5.cı slot alamıorum neden ?
bıde barret m82 alamıorum Ss.gif
Nasıl yani anlamadım ?
bildıgın alamıosun ıste sole yazıor: 5/aralik gold plantıum kullanıcılarına ucretsızdır dıye yazıor
noluo yaw Ss.gifm045.gif
Ve uyarı geliyorum der...
Ne bu şiddet bu celal

Hakaret içerikli mesajlar silinmiştir gerekli uyarı puanları verilmiştir.
Kardeşim şunun gibi . Zaten elinde olan bişey. Aynı yazı herkese geliyor. Premium zaten sana 5.slot veriyor. sen bidaha alamazsın . Sana özel bi sıkıntı değil.
(07-24-2012 10:51 PM)159456s Yazılan: [ -> ]Kardeşim şunun gibi . Zaten elinde olan bişey. Aynı yazı herkese geliyor. Premium zaten sana 5.slot veriyor. sen bidaha alamazsın . Sana özel bi sıkıntı değil.

Alabilirsin dostum eskisi gibi değil envanterde günü var onunda fakat bu arkadaşın cephanelik full sanırsam ondan almıyor Big Grin 25 stoğunu geçmiş
Bırakın artık şu warruğu hayla neyi zorluyosunuz gün geçtikce oyun kötüye gidiyo işte Smile
(07-25-2012 12:13 AM)tospii1 Yazılan: [ -> ]
(07-24-2012 10:51 PM)159456s Yazılan: [ -> ]Kardeşim şunun gibi . Zaten elinde olan bişey. Aynı yazı herkese geliyor. Premium zaten sana 5.slot veriyor. sen bidaha alamazsın . Sana özel bi sıkıntı değil.

Alabilirsin dostum eskisi gibi değil envanterde günü var onunda fakat bu arkadaşın cephanelik full sanırsam ondan almıyor Big Grin 25 stoğunu geçmiş

Hayır bende denedim bendede aynı sey geldi.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler