Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Eşinin Cinsel Organına Asma Kilit Taktı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

Erdem Döşer

[Resim: b0rzq.jpg]

Hindistan'da bir adam eşinin aldatmasına karşı cinsel organına asma kilit yerleştirdi.

Daily Mail'in haberine göre Hindistan'ın Indore kentinde meydana gelen tüyler ürpertici olay intihar girişiminde bulunan bir kadının hastaneye kaldırılmasıyla ortaya çıktı.

Fare zehiri içtikten sonra Maharaja Yashwant Raoin Hastanesi'ne kaldırılan kadının vücudunda yapılan incelemede, cinsel organının kenarlarında bazı deliklere rastlandı.

ASMA KİLİT

Yapılan soruşturmada, Sitabai Chouhan adlı kadının cinsel organına, kocası tarafından asma kilit takıldığı ortaya çıktı.

Koca Chouan'ın asma kilidi ilk kez dört yıl önce 16 yaşındaki karısını ilaçla uyuttuktan sonra taktığı ortaya çıktı. Karısını ilaçla bayıltan Chouan, ateşte kızdırdığı iğneyle karısının cinsel organında delikler açtı. Dört yıldır deliklere asma kilit takarak karısının başka erkeklerle ilişki kurmasını engellemeye kalkan kocanın alkolik olduğu ve zihinsel sorunları bulunduğu bildirildi.

Ortaçağ Avrupası'ndaki bekaret kemerlerini andıran korkunç olay üzerine koca gözaltına alınırken, kadının tedavisi sürüyor.

Kaynak : http://www.haber365.com/Haber/Esinin_Cin...t_Takti/26
beyin bedava Big Grin
Vay arkadaş o.O
Yok artık.

Erdem Döşer

Bu Adama Direk İdam Cezası Verilmelidir . 4 Yıldır P*Rno izliyorum ben böyle işkence görmedim Big Grin
Ne deliler var
Kadının yerinde olsam bi çilingirle sex yapardım Big GrinBig GrinBig Grin

Erdem Döşer

(07-24-2012 11:19 AM)ekinoks Yazılan: [ -> ]Kadının yerinde olsam bi çilingirle sex yapardım Big GrinBig GrinBig Grin
Sesli Bir Şekilde Gülmeye Devam Ediyorum Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
(07-24-2012 11:04 AM)Erdem Döşer Yazılan: [ -> ]Bu Adama Direk İdam Cezası Verilmelidir . 4 Yıldır P*Rno izliyorum ben böyle işkence görmedim Big Grin

Ahahahaha Smile

Adam can sıkıntısından ne yapacağını bilememiş
Adam işi garantiye almış.
Sıkıyosa Sııik Bakalım. Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler