Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Toplu İfşa
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Yarin Değil Yarindan Sonra ancak, Malum Tercihler zart zurt clan maçları, clan derken oyun içinde ufak topluluk sen onuda bilmessin ya :Q

Erdem Döşer

@warumit1 Kardeş adamla neden uğraşıyorsun adam ben kullanmadım veya yazmadım demiyor ki sana kullandım diyor opk kastım diyor ama 2012 ' ye dair bir şey yok diyor adam sen hala üzerine gidiyorsun yaptığın ayıp bence ! Angry
(07-24-2012 04:01 AM)kursat28 Yazılan: [ -> ]Ah Şu Post Yokmu Post. Lanet Olasıca Post Kasmalar Smile

Postun kralını sen kastın be konuda.2012 ye dair bir şey yok demişsin hacki bırakman güzel bir şey
(07-24-2012 07:51 AM)Erdem Döşer Yazılan: [ -> ]@warumit1 Kardeş adamla neden uğraşıyorsun adam ben kullanmadım veya yazmadım demiyor ki sana kullandım diyor opk kastım diyor ama 2012 ' ye dair bir şey yok diyor adam sen hala üzerine gidiyorsun yaptığın ayıp bence ! Angry

Oldu Ozaman zamanında OPK ile milletin canını yakanlara bişe yapmayalım.

Erdem Döşer

(07-24-2012 10:55 AM)warumit1 Yazılan: [ -> ]
(07-24-2012 07:51 AM)Erdem Döşer Yazılan: [ -> ]@warumit1 Kardeş adamla neden uğraşıyorsun adam ben kullanmadım veya yazmadım demiyor ki sana kullandım diyor opk kastım diyor ama 2012 ' ye dair bir şey yok diyor adam sen hala üzerine gidiyorsun yaptığın ayıp bence ! Angry

Oldu Ozaman zamanında OPK ile milletin canını yakanlara bişe yapmayalım.

Yapmayacaksın adam cezasını çekmiş sonuçta farklı bir çarla oyuna devam ediyor sen adama hiç bir şey diyemezsin ...!
Normal Birisi Olsa emin ol birşey demezdim, Kendisi kaliteli bir çocuk olunca mecbur,
şimdi sen bu konuyu paylaştın bu oyunda hiç küfretmemiş oluyon demi seni hiç hacklarda zorla küfrettirmedi öylemi geçmişlerini unutmuş insanlar böyle boş konular acıyor ya
Oof oof Big Grin bu konuyu benim açtiğimi sanan kerevizler var galiba .Q
(07-24-2012 04:02 AM)warumit1 Yazılan: [ -> ]Yılların OPK si Kürşat maxiproman ı ne çabuk unuttunda bu işlere başladın Big Grin

şu imzan yok mu benim 1dakikamı çaldı Big Grin
Sorununuzu Ö.M halledin.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler