Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Forum Donanım Habere Üye olanlar Baksın
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler bir sorun var sanırım aktivasyon kodu gelmiyor herşeyi denedim benim yapacak bir şeyim kalmadı üye olamıyorum. Rica edersem yöneticilerden birine durumu bildirir misiniz?

Kullanıcı adı: BreakingNews
E-Posta: abdullahsameddemir@gmail.com
Hemen ilgileniyorum.
(07-24-2012 12:22 AM)Batuhan İ. Yazılan: [ -> ]Hemen ilgileniyorum.

öyle bi söyledin ki dalga mı geçiyosun gerçek mi söylüyorsun anlamadım.
Spam bölümünü kontrol ettinmi? İstersen kullanıcı bilgilerinin ne olmasını dilediğini yaz bana üyelik almayı birde ben deneyim.
1- Tesekkür icin sagol
2- Bu bir şakaydı
3- aktivasyon kodu gelmistir illaki gereksiz kutusuna bak yada baska bir e-posta dene
(07-24-2012 12:31 AM)M.K Yazılan: [ -> ]Spam bölümünü kontrol ettinmi? İstersen kullanıcı bilgilerinin ne olmasını dilediğini yaz bana üyelik almayı birde ben deneyim.

Mustafa abi bende zeki müreni görmek istiyorum dilegim bu gerceklesemezmi Sad
(07-24-2012 12:31 AM)M.K Yazılan: [ -> ]Spam bölümünü kontrol ettinmi? İstersen kullanıcı bilgilerinin ne olmasını dilediğini yaz bana üyelik almayı birde ben deneyim.

Her şeyi yapmıştım hatta şifre talep ettim şifre geldi şifreyle giriyorum aktivasyon yapınız diyor, e posta yollaya basıyorum yinede eposta gelmiyor. Spamı da kontrol ettim.

Tamam ÖM den yolluyorum birazdan.

(07-24-2012 12:31 AM)Batuhan İ. Yazılan: [ -> ]1- Tesekkür icin sagol
2- Bu bir şakaydı
3- aktivasyon kodu gelmistir illaki gereksiz kutusuna bak yada baska bir e-posta dene

Ya beyler gerçekten benim klasörüne bakmayacağımı düşünüyor musunuz Sad başka e posta denemedim ama netten araştırdım çoğu kişi bu sorunu yaşıyor.
banada gelmiyordu akticasyon kodu deli oldum sonunda kapattım ama pc donanımları ile ilgili çok yararlı bilgiler var
Edit: Çöp kutusunda buldum, ancak bastığımda yinede Üyelik onaylanırken hata oluştu diyor Sad
Neyse umursayan yok ben oyuna giricem
oha lan harbiden fan club açmış bizim mustafa Big Grin
Referans Adresler