Küfürlü içerik paylaşımı gerekçesiyle %30 Uyarı Puanı verilmiş. Ö.m attım ama ulaşmadı sanırım . Bir yanlışlık olmalı çünkü ben ne konu açtım nede öyle bir şey paylaştım.
Nerede öyle bir şey paylaştığımı gösterebilir misiniz ?
Mesajı editledim. Attığın özel mesaja da cevap verdim.
Konuya gelecek olursak, Harry Potter'i rezil edişi diye var olan konu içerisinde, Verilmiş olan linkin içerisindeki yazılardan bir cümlesini( küfür içerdiği bir cümle) sansürlemeden direk kopyala yapıştır yaptığın için aldığın bir uyarı bu. Paylaşmana bir sözüm yok fakat küfürü gördüğün halde paylaştığın için bu uyarıyı aldın.
Anlayışın için teşekkürler.
(07-23-2012 12:21 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Mesajı editledim. Attığın özel mesaja da cevap verdim.
Konuya gelecek olursak, Harry Potter'i rezil edişi diye var olan konu içerisinde, Verilmiş olan linkin içerisindeki yazılardan bir cümlesini( küfür içerdiği bir cümle) sansürlemeden direk kopyala yapıştır yaptığın için aldığın bir uyarı bu. Paylaşmana bir sözüm yok fakat küfürü gördüğün halde paylaştığın için bu uyarıyı aldın.
Anlayışın için teşekkürler.
Sanırım Harry Potter ile ilgili açılan ilk konuda bir mesajım vardı fakat sansürleyerek koyduğumu hatırlıyorum.
Neyse olan olmuş artık.

Sen Sanslısın Ben youtube da komık olan gunesı gormek ıstermısın delıkanlıyı paylastım %50 attılar

Kilitliyorum hocam cevap aldığına göre %100 olmadığı sürece sorun yok

(07-23-2012 12:24 PM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]Sen Sanslısın Ben youtube da komık olan gunesı gormek ıstermısın delıkanlıyı paylastım %50 attılar 
Benim takıldığım işin %30'u %50'si değil. Neden aldığımı öğrenmek istedim sadece.