Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İntihal - SoundCloud
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Selamlar,

Yıllardır hobi olarak yapıyorum. Amacım bu müzikle şöhret olmak, para kazanmak falan değil. Evimde kendime ait bir stüdyom var, ne yapıyorsam orada yapıyorum. Giriyorum oraya, kafama göre takılıyorum. Bazen arkadaşlar geliyor, kayıtlarını alıyorum. Tabii para kazandığımda oluyor. Dediğim gibi, amaç para kazanmak değil, emeğimin karşılığı... Neyse, şarkılarımdan bazılarını sizlerle paylaşmak istedim, son 1 yıldır fazla uğraşmıyorum. Eskilerden bazıları dinlemişlerdir beni.

http://soundcloud.com/intihal

İyi dinlemeler.

NOT: İyi veya kötü, eleştirilere açık değilim. Ki zaten konuyu eleştirilmek için açmadım.
Vayt be Sese Bak Smile bi Murat boz olursun artık Smile
Şarkılardan birini veya bir kaçını video fon müziği olarak kullanabilir miyim Smile beyfendi
(07-23-2012 01:11 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Şarkılardan birini veya bir kaçını video fon müziği olarak kullanabilir miyim Smile beyfendi

Tabii ki. Smile
(07-23-2012 01:12 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]
(07-23-2012 01:11 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Şarkılardan birini veya bir kaçını video fon müziği olarak kullanabilir miyim Smile beyfendi

Tabii ki. Smile

Tamamdır. beyfendi Teşekkürler.
Sana bi'şey diyim mi beat falan çok iyi sesinde yatkın daha da geliştirmelisin bu konuda bi'sürü dostum var bu işi yapan . bi'şey eksik olursa mesaj atarsın

Tebrikler beyfendi
Arada açıpta dinlediğim tek rapci sensin Volkan'ım
Aynen devam severek takip ediyoruz
Duyuru: Yeni parça hazırlıkları başladı, yakında sizlerle. Smile
Referans Adresler