beyler benim gamerfist'deyken kullandığım 13 lwl charım vardı kd si güzeldi şirket değişeceği zaman evet onay butonuna bastım bilgilerimi Nexon'a geçirdim.Ama oyun açıldığında girmek istedim giremedim.Bunun haricinde başka işlem yapılıormu bana yardım edermisiniz?
Hesapını aktar Giriş yap yerinde gamerfirst var oraya tıkla basla aktarmaya
nasıl biraz daha acıklarmısın
Login'e bastığın zaman id şifre yazdığın yerin yukarısında bölmeler var. O bölmede 3. olan yani GamersFirst seçeneğine basıp giriş yapacaksın. Sonrası zaten next next finish

lınk account var başka bi şık daha var
lınk account var
yapacağın ilk işlemi anlatıyorum:
http://passport.nexoneu.com/Login.aspx?n...me=Warrock Tıkla.
"Beyaz pencerenin" üst sınırında Nexon Europe, GameHI ve GamersFirst var. Sen GamersFirst yazana tıklayacaksın ve GamersFirst id şifreni yazacaksın. Sonrası kolay fakat şunu belirteyim:
Senden nickini isteyecek ve başka bir nick yazma. GF'deki nickin ne ise onu yaz. Yoksa 1 level olur charın. Kullanıcı adını istediğin kullanıcı adı yapabilirsin onda sıkıntı yok ama nick kısmında dikkatli ol.
tama ilk adım tamadır ama sonraki yerde 2 tane secenek var orda LINK ACCOUNT ve CREATE ACCOUNT var onlardan hangisi olcak?
kardeş ben aynı nicki yazdım fakat benim nickimi kabul etmedi siyah bir ekran geldi bende başka link yazdım 1 lwl oldu çar yapacak birşey yokmu?