Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar...
Arkadaşlar AVEA kullanıyorum 3g için mesaj gönderdim fakat görüntülü konuşamıyorum #100* dan ayarları da aldım gene olmadı. Beni görüntülü arayanlar meşgul diyorlar. Yardım ederseniz sevinirim, teşekkürler.
teknik servise başvur aveanın mağazasına git
O telefonda bulunan 3g veri transferi için.
Görüntülü görüşme yok diye biliyorum.
Telefonun önünde kamera yok ise 3G konuşma çalışmaz. Bütün telefonlar için geçerlidir bu.
dediğin telefon galaxy ace sanırım, android telefonlar görüntülü görüşmeyi desteklemiyor. destekleyen telefonlar da galaxy s2, s3 gibi modelleri.
Aynı telefon bende de var o sorunu bende yaşıyorum.
Aynı telefondan bendede var görüntülü konuşma özelliği yok malesef
(07-22-2012 05:01 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Telefonun önünde kamera yok ise 3G konuşma çalışmaz. Bütün telefonlar için geçerlidir bu.
Kamera var ama

(07-22-2012 07:14 PM)F.Dana Yazılan: [ -> ] (07-22-2012 05:01 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Telefonun önünde kamera yok ise 3G konuşma çalışmaz. Bütün telefonlar için geçerlidir bu.
Kamera var ama 
whatsapp, viber, tango programlarından hangisinde görüşme varsa onda kullanabilirsin.
BİRAZ MANTIKLI DÜŞÜNÜN ÖN KAMERA VARSA PEKİ ÖN KAMERAYI AÇABİLEN VARMI? YOK! ÖN TARAFTA GÖRÜNEN ŞEY KAMERA DEĞİL (SENSÖR) KONUŞMA YAPARKEN TELEFONU KULAĞINIZA YAKLAŞTIRDIĞINIZDA BELLİ Bİ MESAFEDEN SONRA EKRAN IŞIĞINI KAPATIYOR. TEKRAR TELEFONU KULAĞINIZDAN İNDİRDİĞİNİZ DE İSE EKRAN IŞIGI YANIYOR. BEN KULLAMAYA BAŞLADIKTAN 1 HAFTA SONRA ÇÖZDÜM OLAYI.
O 3G DEDİKLERİ ŞEY 3G İNTERNET.