Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warface and Warumit1
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Öhö öhö , Merhabalar, Dün Yine herzaman ki gibi çekemeyen Anten tayfası Çekememezliğini yapti, Fakat bunu hep normal yollardan yapiyorlardı, Gelipte Warrocktr Ye Hakkımda SAlladiği Herşeyi Tek Tek Cevaplayacağım Smile
Öncelikle Bizim Asma Tavan ne demiş bir bakalım ;

[Resim: IU2Ju.png]

Crytekle Görüştüğümü Söylüyorum Çünkü Görüşüyorum, Ekstra Olarak Team Speak ta Warface yi birlikte bile test ettik bu resim Crytek deki Türk Çalışan ile Warface ye girmeden önceki Konusmamızdı.
[Resim: hxmxx.png]
Hatta Resimdeki Team Speak ip si Warrocktr nin TS ip si, Orda idik hatta,
Neyse, Turgut Abi Team Speak a Geldiğinde Forumdan Snowrusher(halil) de bulunuyordu, Ve Bizim Clan Tabi ts de 5 10 dk sonra halil dahil herkezi Turgut abinin Bulundugu odaya alip bir güzelde warface oynadik + Oyun hakkında geri dönüşümlerde bulunduk, Bunlardan birtanesi Kill asist sistemidir, Oyuna gelirsede %1000 bizim Fikrimizle gelicektir,
Herneyse Diğer İftiraya Bakıyoruz;

Roportajıma Yalan Demiş Big Grin ;
bu Yeterli Sanırım
[Resim: rmONJ.png]

İlk Clan Biziz Ona Kanıt Felan Koymuyacağım Herkez Biliyor,

Sonraki İftiramız İse ;
Warface yi İngilizce Yapmayı Nasıl Çalmış Oluyorum Smile
En İyisi Size Yabancı Bir Forumun Bizim ingilizce Yapma Taktiğini Kullanip en Allta Source From Localized.rar ın Kaynağı Olarak
beta.gface.com/DewiLMatraK göstermesidir, HAtta Link Atayim, İngilizcesi Olan Okusun http://www.xboxmb.com/forum/10-general-d...glish.html

Warface Hakıında Yalan Felan Söylüyormusumda Nasıl Bir Yalan bi Göster Bakayim neleri Yalan Söylemişim Big Grin

iletişim;
beta.gface.com/DewiLMatraK
fb.com/DewiLMatraK
warfaceturkiye.com dan da sormak istediğinizi Sorabilir, Böyle Asma tavan kafalıları dinlemeyin yanıltıcı iftiralardan korunabilirsiniz.

Konuyu Fazla Uzatmadan Bitireyim, Bilgilendirme Amaçlı Değildir, Özellikle Snowrusher inde yazmasını istiyorum konuya Smile
Rusca.pak Big Grin
Tartışma ve küfür içerikli mesajlar silinmiş, gerekli ban ve uyarı puanı verilmiştir.
DewiLMatraK Cidden Hırsız Beyler Bizi Dolandırdı ! İnanmayınn, Warfaceci die adam haklı bence ama yinede siz bilirsiniz
(07-22-2012 04:41 PM)ahmet2000 Yazılan: [ -> ]DewiLMatraK Cidden Hırsız Beyler Bizi Dolandırdı ! İnanmayınn, Warfaceci die adam haklı bence ama yinede siz bilirsiniz

Gerçekten mi?
Kayıt IP'si: ahmet2000
Son Kullanılan IP: ahmet2000
Kayıt IP'si: warfaceci
Son Kullanılan IP: warfaceci
Kaç Para veriyorlar size iftira atın diye ?
İftira Atanlar Belki Yalan Söylemiyor Doğru Diyor Niye Warumit1 haklı durumda oluyor ben anlamadım gitti arkadaş,
Peki neden bana iftira atanlarıın mesaj sayısı 1 ?
Al bitane daha acmıs.Smile
rifleman garda$im sonuna kadar haklı.
bizim derdimiz form la değil dewilmatrak la verin dewilmatrak i bize sorun olmaz oq
?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler