Valla ben cuma aldım esyalar geldi premium gelmedi 3 saat sonra bakım oldu girince premium + herseye 15 gün ilave ile gelmistir sonra oyundayken 1,5 saat sonra baglantı koptu yaptıgım %ler falan haliyle gitmis ama yine +15gün verdi esyaları tabi premium haric ona sevindim

(07-21-2012 11:22 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Valla ben cuma aldım esyalar geldi premium gelmedi 3 saat sonra bakım oldu girince premium + herseye 15 gün ilave ile gelmistir sonra oyundayken 1,5 saat sonra baglantı koptu yaptıgım %ler falan haliyle gitmis ama yine +15gün verdi esyaları tabi premium haric ona sevindim 
vay bala bak ya

bana daha pre gelmedi ben 10 gün önce almışdım ama hafta sonu olduğu için pazartesi gelicek herhalde banada

lütfen bana Can abiye ulaşmanın bir yolunu söyleyin . telefon , msn , facebook , mail vs. lütfen çünkü gold premium daha gelmicekmiş gibime geliyor. neden diğerlerine geldide bana gelmedi ?
60-90-180 gün alanlarda halen bir sorun var, çarşamba günü düzeltilecek. Yine düzelmezse ticket atın. Premium almadığı halde almış gibi yapıp kanırmaya çalışanlar banlanacaktır.
valla helal olsun bu nexona 2 haftadır premium gelmedi vallaha helal olsun