Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu şey beyini okuyor :S
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
tek rakamlılarda işlemiyor Smile
buyrun çözümü;
İlk başta eminim çoğunuz gibi "hadi canım!" diye bir tepki verdim. İmlec hilesi olabilir diye düşündüm ancak imleci hareket ettirmesem bile doğru işaret görünüyordu. Sonra çıkan sonuçların hep 9 ve 9'un katı olduğunu farkettim.[Aslında basit bir matematik işlemi ile bulmak kolay. 10x+y diyelim seçtiğimiz sayıya. x ve y'yi çıkarırsak ==> 10x+y-x-y = 9x olur.] Bundan sonrasını arkadaşımla farkettik. İşin espiriside burada zaten. 9 ve 9'un katları olan sayıların yanındaki simgelere bakarsanız hepsinin aynı olduğunu göreceksiniz. ( 9,18,27 vs...) her yeniden denediğinizdede rakamların yanındaki simgeler değişiyor. Kökünde çok basit bir mantık yattığı halde bize sunuş şeklinin inanılmaz zekiliğinden bunun yaratıcısı Andy Naughton'u kutluyorum.
Aha olduSmile
(03-05-2010 12:29 AM)anxiet Yazılan: [ -> ]beyler olay şu tuttugunuz sayının rakamlarını toplayıp o sayıyı ondan çıkarınca hep 9 un katı bi rakam çıkar ordada her yaptıgınızda şekiller değişiyor ve 9 un katı her şekil aynı bukadar basit

Saçmalıyosun şekil herseferinde değişiyo
(03-05-2010 02:52 PM)Restart Yazılan: [ -> ]
(03-05-2010 12:29 AM)anxiet Yazılan: [ -> ]beyler olay şu tuttugunuz sayının rakamlarını toplayıp o sayıyı ondan çıkarınca hep 9 un katı bi rakam çıkar ordada her yaptıgınızda şekiller değişiyor ve 9 un katı her şekil aynı bukadar basit

Saçmalıyosun şekil herseferinde değişiyo

Yanlış anladın . 9 un katları hep aynı . yani 9,18,27,36,...vs 9 un katlarında hep aynı şekil var . tabiki her yeni oyunda şekillerin yeri değişiyorARTİST
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler