İs yerinden birinin iphone nuna jailbreak yaparken hatti gormedi aktiflestirme istedi bende heralde eksik yaptim ddiye orjinal surum indirip kurdum tam biterken yuklenemedi diye hata verdi suan telefon acilmiyor surekli itunese bagla ekrani var daha once ipod filan jb yapmistim am hic iphone jb yapmamistim daha once yapan arkdaslar yardimederse sevinirim once orjinal ios 5.1.1 yuluycem sonra jb yapicam
(07-21-2012 05:06 PM)bynicky1903 Yazılan: [ -> ]bu linki dene belki faydası olabilir ...
http://www.iphoneyardim.net/jailbreak_am...post582500
sagol cevap verdigin için benim daha cok merak ettigim soru cihaza kalıcı zarar filan verip vermedigim iyilik yapım derken adamın telefonunu inş bozmamısımdır zaten kalıcı bir problem yoksa ve ben yapamazsam veririm parasını attırım sürümü onda sıkıntı olmaz
Ios 5.1.1 dosyasını indiriyorsun ama Itunesle değil dosya inince telefonu dfu moda alıp pc'ye bağlıyorsun ardından Itunes'de yükle gibi bir seçenek olan sayfada shift tuşuna basılı tutarak yükle tarzı yazıya tıklıyorsun ardından açılan pencerede daha önce indirdiğin IOS dosyasını gösteriyorsun Uzun zaman önce jailbreak yaptığın için bu kadar hatırlayabildim senin sorunun kaynağı hatalı dfu moda alma işlemi sanırsam
Not İPhone versiyon atma işlemlerinde en fazla daha fazla uğraşırsın ve verilerin gider geri dönüşü olmayan bir hata ile karşılaşma şansın yok

(07-21-2012 05:34 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Ios 5.1.1 dosyasını indiriyorsun ama Itunesle değil dosya inince telefonu dfu moda alıp pc'ye bağlıyorsun ardından Itunes'de yükle gibi bir seçenek olan sayfada shift tuşuna basılı tutarak yükle tarzı yazıya tıklıyorsun ardından açılan pencerede daha önce indirdiğin IOS dosyasını gösteriyorsun Uzun zaman önce jailbreak yaptığın için bu kadar hatırlayabildim senin sorunun kaynağı hatalı dfu moda alma işlemi sanırsam
Not İPhone versiyon atma işlemlerinde en fazla daha fazla uğraşırsın ve verilerin gider geri dönüşü olmayan bir hata ile karşılaşma şansın yok 
cihaz kapanmıyorki ekranda sürekli itunes simgesi ve usb kablo var cihazı kapatıyorsun 1 sn sonra acılıyor aynı simge geliyor ve sürümü atarken telofon dfu modtaydı birde ben cihaza redsnow ile jailbreak yaptım ama cihaz aktiflestirmesi iste ve hattı görmedi aktiflestirmek için ekstradan birsey yapmam gerekiyormu bir kac forumda okuduguma göre redsnow ile otomatik aktiflestirme olduguydu
Telefonun şarjının bitmesini bekle yada power ve home tuşuna bas ayrıca elma simgesinde takılması arada olabiliyor zaten ilk seferde doğru yapmak zor bir kac defa denemek lazım forum sitelerine bak orda çok detaylı anlatılıyor.
(07-21-2012 06:00 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Telefonun şarjının bitmesini bekle yada power ve home tuşuna bas ayrıca elma simgesinde takılması arada olabiliyor zaten ilk seferde doğru yapmak zor bir kac defa denemek lazım forum sitelerine bak orda çok detaylı anlatılıyor.
peki son sorum sarjı bitince cihaz dfu moda geciyormu