Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Adminlerin buna dur demesi lazım !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(07-21-2012 09:58 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]Forumun yenileri gelip, forumun eskilerine -post kasma- demesin. İlla evinizden mi aldırayım?

Sen iste yeter ki ağabey, ben ilk evinden aldırır, sonra elite yaptırırım. Big Grin

volkanın şöförü benim arkadaşım Big Grin
Forum kurulduğundan beri varım mod oldum yardımcı admin oldum sonra bidaha mod oldum sonra elite oldum sonra elite rütbesi herkesten alındı bu sirada online olmayanlar elite kaldı Big Grin
(07-21-2012 11:23 AM)mogazz Yazılan: [ -> ]Forum kurulduğundan beri varım mod oldum yardımcı admin oldum sonra bidaha mod oldum sonra elite oldum sonra elite rütbesi herkesten alındı bu sirada online olmayanlar elite kaldı Big Grin

Sen eski oyuncusun, kesinlikle olman gerekiyordu aslında. Big Grin
(07-21-2012 11:19 AM)l3osslife Yazılan: [ -> ]
(07-21-2012 09:58 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]Forumun yenileri gelip, forumun eskilerine -post kasma- demesin. İlla evinizden mi aldırayım?

Sen iste yeter ki ağabey, ben ilk evinden aldırır, sonra elite yaptırırım. Big Grin

volkanın şöförü benim arkadaşım Big Grin

Bana şoför gerekmiyor, evlerinden aldırıyorum. Ayağıma kadar geliyorlar. Big Grin
Biri bana açıklasın. Buradaki bütün herkese sesleniyorum: Siz neyin tribindesiniz ?
(07-21-2012 11:27 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Biri bana açıklasın. Buradaki bütün herkese sesleniyorum: Siz neyin tribindesiniz ?

http://inciswf.com/1286667324.swf
(07-21-2012 11:32 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]
(07-21-2012 11:27 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Biri bana açıklasın. Buradaki bütün herkese sesleniyorum: Siz neyin tribindesiniz ?

http://inciswf.com/1286667324.swf

ARTİST buna rağmen devam ediyorum.

Tek çare evlerinden aldr
volkan evinizden alırsa sizi farklı yerlere götürebilir. ama beni hiç meyhaneye götürmediği için onu kınıyorum.ARTİST
Hep amerika'nın oyunları bunllar
Yok ben bu sıcaklarda evden çıkmam oruçlu oruçlu Big Grin Sen ne zamandır forumdasın ya da post kasıyorsun diyenlere ağzımla gülmedim =) Adminlerin konuya ilgi göstermemesi üzücü =( TOPAL olaya el artık Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler