Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yıllardır forumdayım...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
...bi' admin olamadım la? nasıl bi' duygu, hiç tadamadım. genel olduk, sıradan bi' moderatör olduk. eee? admin olamadan elite olduk?! acele adalet aranıyor...

http://inciswf.com/127283744663.swf
Sen adminler üstüsün panpa ? CEO ları evinden aldırıyorsun olum borumu ? Bak bende gizli CEO yum ama hiç diyommu yeşil yapın beni herkes görsün filan ? Girme böyle şeylere panpik adamım
(07-21-2012 12:13 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Sen adminler üstüsün panpa ? CEO ları evinden aldırıyorsun olum borumu ? Bak bende gizli CEO yum ama hiç diyommu yeşil yapın beni herkes görsün filan ? Girme böyle şeylere panpik adamım

Yok hacı, sorun o değil. Sorun beni kimsenin evimden aldıramaması.
Aynen la banada çok koyuyo şu kırmızı nicki bir göremedim

Ha bide kimseyi evinden aldırmadım nasıl bir duygu acep?
Eskiden büyük haritalara girip yarış falan yapardık lan, ne kadar eğlenceliydi. Şimdi ne oldu? Sad Ha miktir ya, özledim o günleri.
Volkan adres ver aldırıyım kanka Sad
(07-21-2012 12:15 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]
(07-21-2012 12:13 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Sen adminler üstüsün panpa ? CEO ları evinden aldırıyorsun olum borumu ? Bak bende gizli CEO yum ama hiç diyommu yeşil yapın beni herkes görsün filan ? Girme böyle şeylere panpik adamım

Yok hacı, sorun o değil. Sorun beni kimsenin evimden aldıramaması.

Hemen aldırıyorum adres ver Sad
Tek tek gelin beyler.
(07-21-2012 12:22 AM)arrivederci Yazılan: [ -> ]iyi çocuk olursanız şirinler'i görebilirsiniz

Şirine yok mu? Ben onu görmek istiyorum. Sad
(07-21-2012 12:24 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]Tek tek gelin beyler.
(07-21-2012 12:22 AM)arrivederci Yazılan: [ -> ]iyi çocuk olursanız şirinler'i görebilirsiniz

Şirine yok mu? Ben onu görmek istiyorum. Sad

volkan profil resmini beğenmedim la Big Grin "sansar" daha iyiydi Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler