Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Level 81 OVC !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
3 aydan beri orda yeni mi gördün?
(07-20-2012 11:35 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]3 aydan beri orda yeni mi gördün?

Evet Varmı bi diyecegin yeni gördüm olamazmı Angry Angry Angry
Overclock'un ceza gerektiren birşey olmadığını savunuyorum bu oyunda hızlanma tamamiyle Warrock'un dandikliğinden kaynaklanıyor bakın bakalım baska oyunlarda böyle bir ban şekli varmı
(07-20-2012 11:49 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Overclock'un ceza gerektiren birşey olmadığını savunuyorum bu oyunda hızlanma tamamiyle Warrock'un dandikliğinden kaynaklanıyor bakın bakalım baska oyunlarda böyle bir ban şekli varmı

Ban sebebi deilse medicalist neden ban yedi OVC DEN
Bencede haklısın mustafa oyunun açığı bu böyle bir ban şekli biraz saçma geliyor banada sonuç olarak program yok ortada Pc'nin özelliğinin kullanıyo yapanlar sadece he ama legal mi değil tabikide kesinlikle savunmuyorum .m045.gif
(07-20-2012 11:51 PM)emrexlereal Yazılan: [ -> ]
(07-20-2012 11:49 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Overclock'un ceza gerektiren birşey olmadığını savunuyorum bu oyunda hızlanma tamamiyle Warrock'un dandikliğinden kaynaklanıyor bakın bakalım baska oyunlarda böyle bir ban şekli varmı

Yazdığımı birdaha oku bakalım ne anlıyorsun.
(07-20-2012 11:56 PM)M.K Yazılan: [ -> ]
(07-20-2012 11:51 PM)emrexlereal Yazılan: [ -> ]

Yazdığımı birdaha oku bakalım ne anlıyorsun.

Tamam anladımn savunuyorsun Özür dilerim ben ban sebebi değil diye anladım
Ovc merak ettim araştırdım pc hızı ile ilgiliymiş bence ban gerektirmiyo başka bi işlem için yapmıştır belki diye aklıma geliyo ama tabi insanlar sevmedigine göre hak yenilen bi durum hiç karşılasmadın
Bende yeni ogrendim ban gerektirmemesi gerekr
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler