Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Premium Müjdesi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar premium'mum şuan da gelmiş bulunmakta + 5 gün uzatmışlar süresini yani 35 gün, verilen xp itemleride 5 gün uzatmışlar ve onlarda 35 gün olarak gözüküyor. Başta Can olmak üzere ilgilenen herkese teşekkürler..
Benim premium'um halen gelmedi !!!!! bu nasıl iş ya ..

yarın öğle saatlerine kadar gelmezse bu oyunu MAHKEMEYE VERİCEM !
20 Temmuz saat 15.00'dan sonra oyuna çık-gir yaptığınız taktirde premium+15 gün gelecek.
Ve premium ile gelen silahlarada gün uzatması yapıldı.

Erdem Döşer

(07-20-2012 10:26 PM)cumağ Yazılan: [ -> ]Benim premium'um halen gelmedi !!!!! bu nasıl iş ya ..

Sakin Ol Şampiyon Smile
(07-20-2012 10:30 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]20 Temmuz saat 15.00'dan sonra oyuna çık-gir yaptığınız taktirde premium+15 gün gelecek.
Ve premium ile gelen silahlarada gün uzatması yapıldı.

Ahanda şimdi büyük bir heyecan ile girdim çarıma büyük mutlulukla tıkladım A.A.S'e birden baktım premium halen yok Big Grin Big Grin Big Grin
(07-20-2012 10:26 PM)cumağ Yazılan: [ -> ]Benim premium'um halen gelmedi !!!!! bu nasıl iş ya ..

Warrock'u mahkeme'ye mi vericen Big Grin Big Grin Nexon şirketi olmasın o
(07-20-2012 11:04 PM)Nobl3ness Yazılan: [ -> ]

Warrock'u mahkeme'ye mi vericen Big Grin Big Grin Nexon şirketi olmasın o

sen ona mı takıldın .Smile

bu arada cık-gir yapa yapa ellerim koptu ! pre yine yok yine yok . oyunu yapamıyacaksanız neden gamersfirst'ten alıyorsunuz.
Gamerfirst'te olsa dahamı iyiydi türk gm yok lag sorununa hiç bir şey yapmıyorlar Neyin havasındasın sen?
en azından silahlarımız eşyalarımzı geliyordu :

level up eventinden 3 eşyam gelmedi. pre gelmedi .
bendede yok pre
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler