Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Allah Rızası İçin Moderatör...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bana Erkek gibi birisi yardım edebilirmi. Famas Snow Camo almak istiyorum.
Erkek gibi biri yok mu Sad
Nedemek istiyonla sen
ya arkadaşlar purchase failed diyor satın alamıyorum 3 GÜN'dür bunu çekiyorum. Bana yiğit biri HIRSIZLIK YAPMAYACAK biri tw verip onun pcsinden hesabıma girip satın almayı denicem.
bende 1400 cash vardı 1400 cash'e Tmpalmak istedim almadı o sorunsa biri solesin ne sorunu bu
Ben kadın mıyım?
Söylediğim gibi her zaman sorun siz olacaksınız diye bir şey yok. Belki 2.400 krediden fazladır, fakat siteye 2.400 kredi yazmışlardır. Bilemeyiz sorunu. Sonuçta orada çalışan değiliz.
Sorun nexonla alakalı biri tw ile girip denese ne olacak. Eğer öyle oluyor dersen kafeden gir al.
(07-20-2012 10:29 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Ben kadın mıyım?
Söylediğim gibi her zaman sorun siz olacaksınız diye bir şey yok. Belki 2.400 krediden fazladır, fakat siteye 2.400 kredi yazmışlardır. Bilemeyiz sorunu. Sonuçta orada çalışan değiliz.

Ben cash miktarım 650 750 alı tıkladm eksik cash diyor ozamanda ole demesi gerekiyor . Ama demiyor Smile
Denenmiştir olumsuz !
şu sekilde olabilir 1400 cash'ın var ve tmp9 alacaksın oda 1400 cash Ama 1400 Cash'den yüksek olmalı mesela 1401 bu şekilde olabilir.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler