Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock Arkadaş Ortamı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba...

Lafı uzatmadan hemen konuma geçeceğim... WR ' da ''benim gibi'' ne bir arkadaş çevreniz , ne bir klanınız , ne de leveliniz var ise odalarda adam gibi oyun oynamanız neredeyse imkansız... Ve bn artık bundan bıktım... WR ' da hep kötü kd yapmaya mahkumum... Şöyleki iyi kd yaptığım odalardan neredeyse her seferinde hack muamelesi görüp atılıyorum ve bunun sebebi odalarda oylama başlatıldığında '' N '' tuşuna basacak bir arkadaş çevremin ve levelimin olmaması... 8 levelim bu yüzdende iyi bir kd yaptığım anda '' Oskas hack atın '' deniliyor ve levelime bakıldığında tereddüt etmeden veya sorup , izlemeden atılıyorum....

Bu konuyu açma sebebim iyi bir klan veya arkadaş ortamı davetine açık olduğumu belirtmektir... Oyundaki nickim : Oskas , levelim 8 , kd ' ım 1,40 - 1,60 arası dolaşıyor... Warrock'u 3 senedir - bazı kısımlarında oyuna ara verdiğimde oluyordu - oynuyorum... Son olarak yaşım 17..

Teşekkürler...beyfendi

Düzeltme : Şuan yüklü değiller fakat Tw , Ts vs. istediğiniz her programa gelebilirim...
international_2 serverinde oynamanı öneririm. Yabancılar bu kadar armut değiller.
Cevabın için teşekkürler... Fakat benim fikrim aksine... Onlar daha beter ayrıca onlara ne laf anlatabiliyorum ne birşey.. Uzun süre Eu_2 serverinde oynadıktan sonra çok az oyuncu olmasına rağmen TR serverine girdiğimde bir oh çekmiştim.. Tabi bu oh kısa sürdüvictory.gif
Osskas öm bakarmısın
Valla hiç international serverinde yada middle serverinde odadan atılma gibi bir durumum olmadı Smile Ama türkiye serverinde ipini koparan atıyor Smile
TR serverindeki yorumun çok doğru Smile ama yabancı serverlerda da atılıyorum ...
(07-20-2012 07:34 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Valla hiç international serverinde yada middle serverinde odadan atılma gibi bir durumum olmadı Smile Ama türkiye serverinde ipini koparan atıyor Smile

5-6 el oynadıktan sonra sürekli şutluyolar beni SadSad
oyunda 6. ele geldiği zaman atma yok artık
Beyler bu adam hack ya. Conturas oynuyoruz o dörtlü roket atan silah vardı ya adını unuttum. Onunla bana 3-4 defa sıktı reload yapma imkanı olmadan. Cephanesi bitmiyor. Bir de gelmiş buraya bana hack diyorlar arkadaşım yok gibilerinden fakir edebiyatı yapıyor. Yanlış yerdesin. m045.gif
Europada atılmassın dostum bence Alican'ın tavsiyesini dinle ingilizce sıkıntısı yaşarsanda google translate kullan sorun çözülür Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler