Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: SahuraKadarDuranlarFanClup
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Eveeeeeettt... Geleneksel SahuraKadarDuranlarFanClup'un kuruluş sayfasına hoş geldiniz.

Geçen sene kurulan bu grup, sadece 1 ay etkinliğini sürdürmekte ve 1 ay sonra kendisini imha etmektedir. Grup herkese açıktır ve çeşitli ödüllü etkinliklerimiz olacaktır. Geçen sene baya bi' eğlenmiştik. Bunun kanıtı olarak trailer niyetine açılan ilk 3 konuyu sizlerle paylaşayım.

1. Konu
2. Konu
3. Konu

Biz amacı olmayan, kendi çapında ekibiz. Katılım herkese açıktır ve her yaştan insan gelebilir.
Grubumuzun etkinliği basit. Akşamın hoş ve loş saatlerinde etkinliği oluşturacak kişinin hoşuna giden veyahut garibine giden bir olay var ise bunu çözmek için bizimle paylaşması ve bunun sonunda kendisinin ödül dağıtması.
Not: Sözlüklerdeki resimlerle etkinlik yapmayınız.

1. Teravih namazı bittiğine göre grubumuz halka açılsın diyoruz ve hoş geldiniz diyoruz.

Tek yapmanız gereken bu kodu imza kısmına koymanız ve kendinizi olduğu gibi grubun akışına bırakmanız.
Kod:
[b][align=right][color=#800080]Sahura[/color][color=#C71585]Kadar[/color][color=#FF1493]Duranlar[/color][color=#FF69B4]Fan[/color][color=#DDA0DD]Club[/color][/align][/b]
Vira Bismillah
10sn boş boş ekrana baktıktan sonra belki öcü çıkabilir diye kapattım. Sonunda öcü mü var ? Big Grin

- Yok yok öle boş boş bakıyoruz Smile
Ben Sahurdan Sonrada Duruyorum, Bende SahurdanSonraDurunlarTeam Kursam ? Ss.gif
Etkinliklerimiz sahura kadar olduğu için o yüzden bu ismi hoş gördük. Sahurdan sonra pek ayakta kalan olmadığı için etkinliğin bir anlamı kalmıyor.
Gruba katılacaktım imzayı yapayım dedim şu anki imzamın üstüne eklemeye çalıştım karekter yetmedi neyse nasip değilmiş Smile
Gecen sene katılmadım bu sene katılayım bakalım merak ettim Smile
Gruba katılmak için ad soyad ana adı baba adı kaç kardeş olduğumuzu hangı kentte yaşadığımızı hangi bilgisayardan katıldığımızı oyunda kac bıçak kaç head shot vurduğumuzu ramazanda oruçunu tam tutuyormusun gibi cevap vermemize gerekiyormu birde inci'den link atıp içine
(07-20-2012 12:22 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]öcü
koyarsanız ben yohum! Big Grin Big Grin
Direk gelip zınk diye üye olabilirsin. Hiç bir şey gerekmez ve bahsettiğim gibi sözlükteki resimler yok.

Zınk: oku fırlattığınız zaman tahta ile kavuştuğu zaman çıkan ses.
Cümle içerisindeki yeri: Hemencik, çabucak, zınk diye, birden bire.
(07-20-2012 12:25 AM)CHUCK Bartowski Yazılan: [ -> ]Gruba katılacaktım imzayı yapayım dedim şu anki imzamın üstüne eklemeye çalıştım karekter yetmedi neyse nasip değilmiş Smile

Tamam hallettim ben Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler