Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Europe_2 Server ı Hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar size birşey danışacağım ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Ben oyunu charım ban yemesi üzerine bırakmaya karar vermiştim ve de demiştim ki ancak bize international server ını açarlarsa geri dönerim yoksa dönmem çünkü turkey serverında bir oyuncunun gece saatlerinde dar alan da oda bulamıyorsa o kişi charını temiz bir şekilde kasmak istiyor ama buna olanak verecek ortam bulamıyorsa o oyun zaten çökmüş demektir 2 sene önce 130 lara kadar çıkan oda sayısı şimdi gündüz vakti bile 30 lara düştüyse en mantıklı karar o oyunu bırakmak demiştim. Fakat son zamanlarda yabancıların international_2 server ı yerine Europe_2 serverını tercih ettiğini görüyorum. Zaten bu olaydan sonra benim gibi Turkey serverında adam yok oyun oynayacak oda yok diyen herkeste susma aşamasına girdi. Fakat yabancıların şu sıralar Europe_2 server ına girmesi tamamen şans bence bizim için. Onun için size sormak isterim sizce Europe_2 server ı bu şekilde dolu olmaya devam eder mi? Yani yarın premium alarak oyuna geri döneyim mi? Yoksa bu tamamen şans işi yarın bakımdan sonra yabancılar tekrar International_2 server ına girer aldığın premium da verdiğin karar da boşa gider. Zararın neresinden dönersen kardır eğer sen International serverının Türkiye'ye açılmasını istiyordun şimdi yabancılar tesadüfen Europe_2 ye giriyor diye kendini gaza getirme diyen arkadaş varsa eğer özellikle o kişilerden tavsiye beklerim. İyi Forumlar
Bu gelen büyük patchden sonra herkesin charı otomatik olarak europa_2ye girdigi icin o kadar dolu millettde nasıl düzelticegini bilmiyor hemen normale döncegini sanmıyorum yine dolu olur server.Bence al ve devam et.
(07-19-2012 10:59 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Bu gelen büyük patchden sonra herkesin charı otomatik olarak europa_2ye girdigi icin o kadar dolu millettde nasıl düzelticegini bilmiyor hemen normale döncegini sanmıyorum yine dolu olur server.Bence al ve devam et.

teşekkürler tavsiyeniz için
Kesinlikle başla Avrupa_2 sunucusunda bütün gün boyunca 50den aşağıya oda inmiyor.Maçlar 24 lük ÖlümMaçı Khaliler öyle bir sarıyorki anlatamam her el 40 50 kill kasıyorum.Başlamassan büyük bi ahmaklık yapmış olursun.
Ayrıca söylemeyi unuttum bütün gün 16. odada FFA kastım 3-4 defa hacker geldi onlarıda zaten artık FFAdan atabiliyoruz Smile
tamam zaten oralarda sıkıntı yok ama benim esas korkum olası bir gelecek yeni patch den sonra yabancıların farklı serverlara girip biz türklerin gene turkey server ında oda bulamayacak olması Sad
Napıcan Gevur serverini bizimki dururken Big Grin Big Grin
Bence al premiumunu başla... Europe_2 server'i kapansa bile - ki kapanacağını sanmıyorum- bizim Türkler yine TR vs GR serverine döner ve elbet bir dolu server bulursun...victory.gif

Ayrıca bence Türkler Avrupa serverlerine girmesin... Giriyorum avrupa serverine ne adama laf anlatabiliyosun ne muhabbet edebiliyorsun... En iyisi Türkiye server'i fakat ordada artık oyuncu kalmadı SadSad.
Türk Server'ı varken diğerinde oynamak çok mantıklı değil bence.
Referans Adresler