Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: kod dağıtıryorum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
apb reloaded
10 Day Premium and ACT44:
A124147D-C5FA-4496-AF72-385B297F1570

fallen earth
6G37-TDGU-RVY6
Fallen Earth Xenofire Gun & Free Product Key Giveaway 2RNG-DNS9-SXXG

--------------------------------------------------------------
War Inc. Arsenal Bundle Giveaway
Alienware Arena is bringing you $65 worth of in-game gear to your War Inc. gameplay! Traverse the battlezone as a mercenary and beat out the competition with these gut-busting items:

1 SMG (sub machine gun),
1 sniper rifle,
1 assault rifle,
1 pistol,
1 assault Helmut,
And a custom branded Alienware Arena chest plate

7IZT-PCLU-HWLC-4FRT
-----------------------------
Mass Effect 3 M-90 Indra Sniper Rifle
9BLU-2DEP-MLUN-R8K8
-----------------------
en iyisi
Battlefield 3 Dog Tag Item
GU32-ETWW-23P2-378K
----------------
Heroes Of Newerth Account Icon Keys
W633VKNALAKJHJL2PSJT

lütfen kullananlar teşekkür atsın isteyene daha verebilirim oyunu sölerseniz
+rep de atın

lütfen ihtiyacı olan kullansın.
devamı
The Secret World Exclusive Alienware In-Game T-Shirt
VWDAGDRAAVBXTAWP
Free Realms Coin & Item
8KRG-KPJB-RA3E-E3PC-43ZE
kapışın volkan icin tekar gönderdim konuyu
Ya senin amacın ne her actıgın konuda +rep falan diye? Burada reping hicbir önemi yok ayrıca baska sitelerden topladıgın kodlarıda sen kullanabilirsin Smile

Kodların ilk 2 tanesine internetten baktım gamersfirst bedava kod dagıtıyormus yani herkese giden kodlar.
ilk 2 kod gamersfristin ama digerleri ben buluyorm
ne şimdi bu kodları dağıtmıyımmı
+Rep atınca ne olacak la? Çok merak ediyorum. Diğer forumlarda ne oluyor ki? +Rep bi' şey mi kazandırıyor.
Ya dagıtta böyle +rep falan diye yazıp yüzsüzlük yapma böyle insanlardan nefret ederim foruma sırf bu yüzden mi giriyosunuz
iyi edin siliyorum tüm kodları
bana olan davranışların ve herkese olan davranışlarını hic beğenmiyorum burda diyeceksin -1 rep ben sana - 30 rep keserim valla hic umrumda degil -1 repi belki davranışlarını düzeltirsin diye atıyorum sadece az önceki olay icin degil

Kırmızıya aldıklarıma bir örnek ver Smile
forumda ne kadar geziyorm ama başkalarına ypatıgın cok davranıs vr bana göre bu bana 1 kez ama öncede sevmedim bu forumda sadece yorum yapacam artk
Arkadasım örnek ver kime haksız bi yüzden ters cıktıysam özür dilicem , ama bu durumda senin bana attıgın iftaradan özür dilemen lazım..... ben su forumda hicbir dürüst bir insana kötü davrandıgım olmadı.
Ya beyler bende de kod varda nereye yazıcaz ? Nexonda bilmiyorum .
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler