Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: pes 2013
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(07-19-2012 11:11 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Volkan pes oynadıysan biliyosundur pes 2006da adama sadece 1 kez kayınca direk kırmızı kart veriyodu ona cok sinir oluyordum ayrıca evet her sene kopyalıyorlar mw3te mw2ten kopyalandı sadece yeni mapler keşke bazı yeni gerçekçi hareketler ekleselerdi bunları hep oyunların modlarında buluyoruz.

Haklısın, ki zaten öyle olması gerekiyor. Oyunu her yıl farklılaştıracak değiller, bunun sonucu o oyunun bitişi demektir. Yani değişen tek şey oyun içi oluyor, gerisi yavaş yavaş.

NOT: PES 2011 ile PES 2012 arasında gözle görülebilir farklar var. Bi' kere pas ve şut kombinasyonları çok farklı. Onun dışında oyuncu yüzleri farklı, atmosfer farklı. Eklentiler her yıl yenileniyor, daha farklı vuruş stilleri geliştiriliyor.

NOT2: Ayrıca PES serileri benim için her daim bir adım önde. Nedeni ise PES serilerini oynayanların yaş ortalaması daha yüksek kanımca. Smile
Pes serileri hep aynı tür aralarında fark yokda denilebilir, sadece 11 de biraz değişiklik oldu okadar. Ama ben seviyorum yani bu alışmakla alakalı bişey pes6 ile başladım halada pese devam bu kadar aynı olmasına rağmen fifaya gönlüm bitürlü ısınmıyor.
Bence Pro Evilation Soccer En iyisiydi.
Gerçekçi hareketleri vardı en azından
Pes 2011 de karakter yapıp 7 sezon geçirdim.
Real Madride transfer oldum.Ondan sonra Pc değiştim. kaldı öyle Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler