Evet beyler malum media markt vs vs gibi teknoloji marketlerinden oyun alıyoruz ve pahalı geliyor reklama giriyormu bilmiyorum ama siz arkadaşlarda bundan faydalanın istedim konu şu: Limango ya aral game gelmiş ve fiyatlar gerçekten çok iyi örnek vermek gerekirse mass effect 3 110 tl yerine 59,99
Başka bir örnek vermek gerekirse modem warfare 3 160 tl yerine 99,99tl Yani demek istediğim şu ki bence fiyatlar uygun ve sadece bilgisayar oyunları değil diğer bütün oyun konsollarının oyunları da bulunmaktadır.
(07-19-2012 09:32 PM)A.Metehan Yazılan: [ -> ]Evet beyler malum media markt vs vs gibi teknoloji marketlerinden oyun alıyoruz ve pahalı geliyor reklama giriyormu bilmiyorum ama siz arkadaşlarda bundan faydalanın istedim konu şu: Limango ya aral game gelmiş ve fiyatlar gerçekten çok iyi örnek vermek gerekirse mass effect 3 110 tl yerine 59,99
Başka bir örnek vermek gerekirse modem warfare 3 160 tl yerine 99,99tl Yani demek istediğim şu ki bence fiyatlar uygun ve sadece bilgisayar oyunları değil diğer bütün oyun konsollarının oyunları da bulunmaktadır.
Peki Battlefield serisi hakkında ne düşünüyon?
Yok hocam reklam olayı sorun değil sadece sponsora rakip firmaların reklamı yasak
(07-19-2012 09:40 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Yok hocam reklam olayı sorun değil sadece sponsora rakip firmaların reklamı yasak
tamam öğrenmiş oldum sağol
zamunda varken oyuna para mı veriyosunuz byler

(07-19-2012 10:06 PM)omerfarukk Yazılan: [ -> ]zamunda varken oyuna para mı veriyosunuz byler 
Seni kınıyorum yanlış anlama ama ben korsan oyunlara karşıyım film olsun oyun olsun kesinlikle karşıyım bunuda yazıma ekliycektim fakat fazla uzun olmasın diye yazmadım keşke yazsaymışım da sende bunu yazmasaydın
Bütün ps3 oyunlarımı
http://ps3oyuntakas.com/ burdan alıyorum.Hemen hemen fiyatlar aynı ama istanbul içine motorlu kurye servisleride var.
ya zaten mw3 olsun bf3 olsun orjinal alıp multiplayer oynamadıktan sonra ne anlamı var
(07-19-2012 10:06 PM)omerfarukk Yazılan: [ -> ]zamunda varken oyuna para mı veriyosunuz byler 
Ne kadar da "Sığ" Bir yorum. Adamın interneti olmayabilir, interneti yavaş olabilir, multiplayer oynamak isteyebilir, belitttiği gibi orjinal oyun alma tutkusu olabilir.
(07-19-2012 10:15 PM)A.Metehan Yazılan: [ -> ] (07-19-2012 10:06 PM)omerfarukk Yazılan: [ -> ]zamunda varken oyuna para mı veriyosunuz byler 
Seni kınıyorum yanlış anlama ama ben korsan oyunlara karşıyım film olsun oyun olsun kesinlikle karşıyım bunuda yazıma ekliycektim fakat fazla uzun olmasın diye yazmadım keşke yazsaymışım da sende bunu yazmasaydın
Parası bol olan alır