Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: NxCash Mobile ile İlgili
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar biliyorsunuz Famaslar 2400 nx cash bende telefonla sms atarak işlemi yapıcam.1 sms kaça mal oluo bi forumda bi arkadaş yazmıştı.10 tl lik alırsan 15 tlye flan mal olur demişti doğru mu ?.Birde nexonun haricinde fiyatı düşük uygun bir güvenilir site varmıdır acaba.Cevaplarınız bekliyorum İyi oyunlar ve İyi forumlar.
Valla telefonla hic almanı önermem baş agrıtıcı olabilir evet dogru adamlarda para kazanması lazım ondan alıyorlar. En güvenilir bildigim XGAMETR herkes zaten ordan görüyor işini birde XGameTR öneririm.
Sağol arkadaşım.Peki telefon haricinde ne ile gönderebilirim.Benim istediğim ucuz olsun güvenilir olsun.Zengin değiliz ya Smile
Ben Almanya'da yaşadıgım icin orlardan hic alısveris yapmadım bilen kişilere soracaksın Smile
Hmm.. Tmm Sağol kardeş. Herkezin cevaplarını bekliyorum iyi geceler
Nexonun sitesinden yapabilirsin mobil ödeme ben öyle yaptım 50 kuruş veya 1 tl alırlar hatta benim 1 TL de borcum var nexon'a Big Grin
Ziraat bankasından yatır parayı. ATM ücreti almıyor
Arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımlarınız için sorunum çözüldü iyi forumlar.
Konu kilit o zaman Big Grin
ya ben charıma giremiyorum nexonun sitesinden ama başka charlara girebiliyorum charıma noldu ya bide famaslar giderse bn alana kadar naparım Sad
Referans Adresler