Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Korean (Üyelik) Bilen Varsa Paylaşabilir mi ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ben ve benim gibi birçok Warrock TR oyuncusu Warrock korea ya geçmek istiyor.Fakat üyelik alma konusunda yardıma ihtiyacımız var...

Warrock korea ya üyelik almayı bilen birisi burada paylaşabilir mi ?

Bana ve birçok kişiye daha yardımcı olmuş olacak. Teşekkürler.
Ss.gif banada lazım
KSSN bulmak imkansız kacıncıya yazmam lazım bunu? Bırakın bu işleri oynıcaksanız bizimkinde devam edin ordaki item shoptaki silahlarda CASH ile alınıyor hic umutlanmayın yani.
Ya Arkadaşlar Anlamıyorum Türkçe Warrock oyunu Varken Gidiyorsun Laglı tamamen Korece Oyunu Oynamak İstiyorsun Sen sanıyormusunki lagdan o oyundan keyif alabileceğini m045.gif
(07-19-2012 05:28 PM)kursat28 Yazılan: [ -> ]Ya Arkadaşlar Anlamıyorum Türkçe Warrock oyunu Varken Gidiyorsun Laglı tamamen Korece Oyunu Oynamak İstiyorsun Sen sanıyormusunki lagdan o oyundan keyif alabileceğini m045.gif

tamamen katılıyoruum
ya sizene keyif alırız almayız orası bize düşer hepsi cash le alınsın onada razıyız ama en azından abuk sabuk kopup exp gitmeler char bugda kalmalar gibi şeyleri yaşamayız
(07-19-2012 05:43 PM)wrnexon Yazılan: [ -> ]ya sizene keyif alırız almayız orası bize düşer hepsi cash le alınsın onada razıyız ama en azından abuk sabuk kopup exp gitmeler char bugda kalmalar gibi şeyleri yaşamayız

1- Tabiki sana kalmıs ona sözüm yok.

2- Cashide öyle türkiyedeki bankalar ile yapamıyosun.

3- exp gitmeler & bugda kalan seyler olunca support sana yardım edemez.

Sana kalmış KSSN bulursan banada haber ver o zaman Smile
lagdan adam vuramasan bile tek iyi yanı var küfür etseler bile anlamıyorsun.
Ve üyelik için istenen kod bizim TC kimlik no gibi birşey olmaz da hani gerçek kssn sahibi oyuna üye olmak ister o zaman işte vay halinize...
Verdiğim cevapları kimse okumayıp hala bu tarz konu açanlar yüzünden bıktım ama insan mutluluğu için yardımlarımı esirgemem. Bu sabah böyle bir mesaj geldi bana ve ona yazdığım cevabı kopyala-yapıştır yolu ile buraya yazayım.

Alican Balık'ın gönderdiği mesajda Yazılan:Merhaba, dosyaları indirebilmen için ilk önce kayıt olman lazım ve kayıt işlemi zordur. Ben 2 sene önce kayıt olmuştum. Kayıt sırasında her şey korece ve 2 adet kore güvenlik dili istiyorlar. Bunları klavyeden bulup yazmak bir hayli zor çünkü korede 100 adet harf vardır. Ve en önemlisi kore vatandaşlık numarası bulman lazım. Ben 2 sene önce başka bir oyunda koreli 1-2 arkadaşla tanışmıştım, aynı clandaydık. Durumu onlara anlatıp onlardan birisi bana vermişti. Kendisi de oynuyor zaten aynı kimliği kullandığım kişinin 87 level charı var.
Bulacağın kore vatandaşlık numarası 16 yaşından üstün birisinin olması lazım. Ve şunuda belirtmek isterim ki bilgisayarında hack vs. varsa hiç girişme bu işe çünkü korede en ufak bir tespit, numarasını kullandığın kişinin hapse girmesine sebep olursun. Kore Warrock'da sadece koreliler oynadığı için katı kurallı güvenlik vardır. İşin içinde kore polislik şubeleride vardır. Eğer çocuk warrock oynamadığını ve başkasının kimlik numarasını kullandığını ispat ederse senin başın yanar.
http://forum.warrocktr.com/Konu-Korean-W...B1m-4-5-12 Alican Balığın konusu en aşağıda gram kasma olmadıgını söylüyor.Ben sadece bilen varsa yardım edebilir mi diğe sordum yorumlarınız tabiki güzel ama bunu istiyorsam bunlarıda düşünerek yazmışımdır ayrıca KSSN üyelik kodu gibi bişey mi Smile Onu bulabilirim bir kaç arkadaşım var onu bulabilcek sadece link atarsanız sevirim sitede bulamadım da
(07-19-2012 06:37 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Verdiğim cevapları kimse okumayıp hala bu tarz konu açanlar yüzünden bıktım ama insan mutluluğu için yardımlarımı esirgemem. Bu sabah böyle bir mesaj geldi bana ve ona yazdığım cevabı kopyala-yapıştır yolu ile buraya yazayım.

Alican Balık'ın gönderdiği mesajda Yazılan:Merhaba, dosyaları indirebilmen için ilk önce kayıt olman lazım ve kayıt işlemi zordur. Ben 2 sene önce kayıt olmuştum. Kayıt sırasında her şey korece ve 2 adet kore güvenlik dili istiyorlar. Bunları klavyeden bulup yazmak bir hayli zor çünkü korede 100 adet harf vardır. Ve en önemlisi kore vatandaşlık numarası bulman lazım. Ben 2 sene önce başka bir oyunda koreli 1-2 arkadaşla tanışmıştım, aynı clandaydık. Durumu onlara anlatıp onlardan birisi bana vermişti. Kendisi de oynuyor zaten aynı kimliği kullandığım kişinin 87 level charı var.
Bulacağın kore vatandaşlık numarası 16 yaşından üstün birisinin olması lazım. Ve şunuda belirtmek isterim ki bilgisayarında hack vs. varsa hiç girişme bu işe çünkü korede en ufak bir tespit, numarasını kullandığın kişinin hapse girmesine sebep olursun. Kore Warrock'da sadece koreliler oynadığı için katı kurallı güvenlik vardır. İşin içinde kore polislik şubeleride vardır. Eğer çocuk warrock oynamadığını ve başkasının kimlik numarasını kullandığını ispat ederse senin başın yanar.

Forum da yeniyim ve açtığın konuların hiç birini görmedim araştırıyorum bence genelleme yapmamalısın en azından yeni katılarnları çıakr
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler