Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: kazandığım exp ler yok oluyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar bugün oyuna girdim sabahtan akşama exp kastım sonra saat 15:00 gibi net gitti sanırsam sunucu ile bağlantı kesildi dedi ardından oyuna girdim kastığım yüzde 20 exp gitmis 300 kill görevi yapmıstım silah gitmis killim 250 ye düsmüs ve lvl atlama eventinden gelen silahım gitmis sebebi ney çözümü v armı bilen yardım etsin lütfenSad
(07-19-2012 04:43 PM)qartet51 Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar bugün oyuna girdim sabahtan akşama exp kastım sonra saat 15:00 gibi net gitti sanırsam sunucu ile bağlantı kesildi dedi ardından oyuna girdim kastığım yüzde 20 exp gitmis 300 kill görevi yapmıstım silah gitmis killim 250 ye düsmüs ve lvl atlama eventinden gelen silahım gitmis sebebi ney çözümü v armı bilen yardım etsin lütfenSad

Tek bi çözümü var.
Her oyun sonunda tamamen çıkıp oyuna tekrar girmen
Katılıyorum. Her oyun yada bikaç oyundan sonra reset at. Çok zamanını alır ama riske etme derim. Hem lagdan kurtulursun az da olsa.
tşkürler deniyeceğim peki tüm oyundanmı çıkayım yoksa sunucudan cıksam yeterli olurmu???
oyundanmı cıkmalıyım yksa sunucudan cıksam yeterlimi???? bilenn
her oyundan sonra cık gir yap
Sunucudan çıkman yeterli oyunu tamamen kapatma Smile
(07-19-2012 04:49 PM)qartet51 Yazılan: [ -> ]tşkürler deniyeceğim peki tüm oyundanmı çıkayım yoksa sunucudan cıksam yeterli olurmu???
oyundanmı cıkmalıyım yksa sunucudan cıksam yeterlimi???? bilenn

oyuna gir çık
zaten ilk açılmadn sonra oyun çabuk açılıyor
tmm tşkürler
Bende 3 günden beri olmuyor sende oluyorsa serverdan cıkıp girmen yeterli.
herkeste oldu bugün oyunda bende olmadı sevindim Smile
Referans Adresler