Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İlk Premium Aldıgınızda
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
ilk premium aldıgımda bronze premiumdu galiba Big Grin hemen gidip g36 almıştım yanınada adrenalin Smile acayip mutluydum Big Grin khaliydi galiba premium olarak girdigim ilk map totos.gif sizinde böle hatırladıgınız anılarınız varsa yazın Big Grin
Ben ilk premium aldığımda sadece pre almakla kalmadım yanına g1 de almıştım gold pre yanına gold silahlar falan tabi o zaman arkadaş çevresiyle oynuyoruz okuldan falan herkes okul çıkışı hurra ptt ye ne kadar para varsa döküyoduk
(07-19-2012 02:51 PM)A.Metehan Yazılan: [ -> ]Ben ilk premium aldığımda sadece pre almakla kalmadım yanına g1 de almıştım gold pre yanına gold silahlar falan tabi o zaman arkadaş çevresiyle oynuyoruz okuldan falan herkes okul çıkışı hurra ptt ye ne kadar para varsa döküyoduk

bir kereden sonra bağımlılık yaptı bende de bütün paramı yatırmaya başlamıştım Sad
İlk premium denemimde aksilik oldu. 30 günlük Bronz + 400g1 istemiştim fakat aldığım şirket bana 30 günlük gold vermişti. Telefon açıp isteğimi yanlış karşıladıklarını dile getirdim ve akşama halledileceğini söylediler. Neyse hallettikten sonra ilk kredim ile tmp almıştım (:
O günü unutamam acayip sevinçliydim direk famas aldım. Hayatımdaki en mutlu günlerimden biriydi 18 leveldim sanırım.
Bronzdu Big Grin Mariendi Big Grin ARTİST
Sanırım ilk yatıran birine nazaran ben baya bir yüklü girmiştim 70 lira gibi bir para yatırmıştım
Ben ilk bronz almıştım.O zamanlar daha yeni 11 lvl olmuştum direk psg almıştım Smile
Silver + famas falan alıp direk khalide oyun atmıstım Smile
28 e kadar hic premium almadan oynadik abimle sonra g1 premium vermisti 15 gunluk onla beraber mp7a1 alip medic box alip kyber atmistim cok mutluydum Wink
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler