Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Patch Sorunu [19/7/2012] (K.bakmayın sinirden)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(07-19-2012 02:26 PM)Mega5hit Yazılan: [ -> ]
(07-19-2012 02:25 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Oyunu komple sil yükle derim.Olmazsa yine birşeyler deneriz

Peki hocam teşekkürler bir daha yükleyelim peki siz girebiliyormusunuz şuan oyuna ?

Az önce benim oyunumda hata verdi silip yükledim şimdi girebiliyorum Smile
Sildim kurdum fakat yine ne patch atıyor ne de manuel patch atıyor anlamadım gitti.
yama dosyasınıda kurdunmu ?
+
varsa antivirüs programlarını kapat
(07-19-2012 02:39 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]yama dosyasınıda kurdunmu ?
+

Yama dosyası çalışmıyor warrock could not found hatası veriyor yinea
Antivirüs programı kullanmıyorum.
(07-19-2012 02:40 PM)Mega5hit Yazılan: [ -> ]
(07-19-2012 02:39 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]yama dosyasınıda kurdunmu ?
+

Yama dosyası çalışmıyor warrock could not found hatası veriyor yinea
Antivirüs programı kullanmıyorum.

şimdi indirdim ben yama dosyasını yükledi ilginç bir sorunun var Smile

anladığım kadarıyla yama dosyası asıl warrock dosyasının yerini bulamıyor.yada warrock sistemde yüklü olarak gözükmüyor.
Oyunu buradan indirdim http://tr.warrock.nexoneu.com/Download/Client
Nexon installer yükledi win7 kullanıyorum konumu C/Nexon/warrock eu olarak attı fakat malesef çözülmedi benim şuan işim olduğundan dolayı gidiceğim malesef bir oyunu oynayamadık gitti sinirim bundan dı boşuna 2 saattir bunla uğraştım sanırım oyunu başka yerden indirmem gerekecek yardım için sağol
warrock sağ tık özellikler > uyumluluk > bu programın çalışacağı uyumluluk modunu seçin > windows xp sp3 seç tamam da çık çözüm olabilir belki.
Silip kurmaya hiç gerek yok girdim açılıyor gayet rahat ? Smile
Bence Win 7 kullanıcısı isen oyunu tamamen sil,,ardından en baştan yönetici olarak kur ve hem kurulurken hemnde pach atarken virüs programını kapat bir çözüme ulaşabilirsin Smile
Bana Manual patch adreslerini verebilir misiniz son 3 patch lazım. belki onları yükledikten sonra düzelir.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler