Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyun önerisi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Aşağıda listeleyeceğim oyunlar dışında bana oyun önerebilecek varmı ;

Knight
Metin2
Silkroad
Cs 1.6
War.İnc
APB
MW3-2-1 COD serisi
BF serisi
Crysis
Gladiatus
Ogame
Travian
Assasin Creed serisi
Point Blank
Fifa-Pes serisi
Wolfteam
Black Shot
S2 league
Bunlar dışında önerebileceğiniz böyle can sıkıntısını alıcak para harcatmayacak vakit geçirmelik bir oyun biliyor musunuz ? Bugün az daha Metin 2 indiriyordum sıkıntıdan.Allah korudu ...

Edit:Yoksa premium ve cash alıp WarRock' amı devam etsem.O kadar hacker'ın arasına dalsam mı tekrar Ss.gif
Skyrim düşünme direk indir soru sorma Smile
Bunların arasında Cabal yok.. İndir oyna..
Private server da oynamanı tavsiye ederim.
Bilgisayarın xp ise indir peter jackson king kong oyna hayatımda 1 saniye bile sıkılmadan oynadığım tek oyundur 1 kere sıkılıp kapattığımı hatırlamam ama win7 ise yapıcak birşey yok benim pcde win 7 açmıyo Sad ayı kardeşin oyunu var oda çok zevklidir onuda indirebilirsin Smile
(07-19-2012 12:54 AM)F.Dana Yazılan: [ -> ]Skyrim düşünme direk indir soru sorma Smile

RPG'de 1 Skyrim 2 Dragon Age Origins ikisinide çok oynadım.
Kingdoms of Amalur: Reckoning tavsiye ederim.. Skyrim ve Dragon age'den daha çok beğendim ben nedense bu oyunu.. Belki fantastik, masalsı karakterleri ve çevreyi sevdiğim içindir..

Ayrıca battle sistemi ve skill grafikleri olarak bana göre en iyi RPG'lerden biri..

Mage sınıfından Chakram kullanan bi karakterin skilleri ve vuruşları.. Benim favori karakterimdir bu oyunda Smile

YouTube açılmıyorsa, buraya tıklamalısın.

YouTube açılmıyorsa, buraya tıklamalısın.
Warface ! !
League of Legends ?
beta key bulursan dota 2 victory.gif
Rappelz oynuyorum ben tavsiye ederim Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler