Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sizce şuan piyasanın en iyi telefonu hangisi ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Evet beyler direk ankete oy atın. Farklı bir model söyleyecek olan diğer i seçip mesajla belirtebilir...
Ya o değilde 3310 dan önce Nokia'nın bi modeli vardı, kısa bi anteni vardı, Snake'in ilk versiyonu vardı içinde. Yılanın kafası bile yoktu dikdörtgen bişeydi ama inanılmaz çevik bi şekilde hareket ettirebiliyodun yılanı. çok güzeldi o telefon var mı modelini bilen iyi fiyata bulursam alıcam onu
(07-19-2012 12:07 AM)mogazz Yazılan: [ -> ]Ya o değilde 3310 dan önce Nokia'nın bi modeli vardı, kısa bi anteni vardı, Snake'in ilk versiyonu vardı içinde. Yılanın kafası bile yoktu dikdörtgen bişeydi ama inanılmaz çevik bi şekilde hareket ettirebiliyodun yılanı. çok güzeldi o telefon var mı modelini bilen iyi fiyata bulursam alıcam onu

5110
Yok yok 5110 değil
Şimdilik S3 fakat Samsung yiğitlik yapıp önce çıkarttığı için S3'den daha üstün bir telefon çıkabilir. Yani i5(iPhone5) tabi becerebilirlerse. Çıkan haberlere göre her gün bir sorunla karşılaşıyorlarmış falan filan falan filan. Apple bu avantajı iyi değerlendirirse -S3 daha önce çıktığı için gelişim avantajı- çok başarılı bir alet çıkartabilir.

Not: Apple ailesine sesleniyorum: Lütfen kampanyalarla satmayın.
(07-19-2012 12:11 AM)mogazz Yazılan: [ -> ]Yok yok 5110 değil

bayağı kaba birşey dimi kalın üstünde 1-2cm'lik ufak anteni var.birde yanlış hatırlamıyorsam tuş takımını koruyan kapağı var ?
Disney Channel'in filmlerinde hala o tarz telefonlar kullanılıyor. Şekli var efenim şimdi kız telefonu savurduğu zaman kapak açılıyor yada kapanıyor. Karizma ayıks ?™
Fakat modelini hatırlamıyorum Sad
Kaba, 1,2 santim anteni vardı evet ama kapağı sürgülüydü sadece tus takımının ustunde vardı gri, lacivert bi rengi vardı
(07-19-2012 12:18 AM)mogazz Yazılan: [ -> ]Kaba, 1,2 santim anteni vardı evet ama kapağı sürgülüydü sadece tus takımının ustunde vardı gri, lacivert bi rengi vardı

Bizim evde ona benzer bir telefon var ama.Omu bilmiyorum.Babam bu benim ilk telefonum diye saklıyor evde.Anteninide küçükken ben kırmışım Big Grin
(07-19-2012 12:13 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Şimdilik S3 fakat Samsung yiğitlik yapıp önce çıkarttığı için S3'den daha üstün bir telefon çıkabilir. Yani i5(iPhone5) tabi becerebilirlerse. Çıkan haberlere göre her gün bir sorunla karşılaşıyorlarmış falan filan falan filan. Apple bu avantajı iyi değerlendirirse -S3 daha önce çıktığı için gelişim avantajı- çok başarılı bir alet çıkartabilir.

Not: Apple ailesine sesleniyorum: Lütfen kampanyalarla satmayın.

HTC One X s3 den iyi dene bir onu ondan sonra karar ver
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler