Arkadaşlar Benim TTnet 8Mbps 50 gb adil kullanım kotalı üyeliğim var. allaha şükür internet hızımdan rahatsızlığım yok 6mbps 7 mbps falan oluyor ama pingim cok yüksek oluyor 185 190 bundan aşağı düşmüyor speedtest'den Hergün kontrol ediyorum her akşam yatarken modemi kapatıyorum. ayrıca bilgisayardan da kaynaklanmadıgına eminim ccleaner ile her gün temizliyorum interneti kullanan bütün programları kapatıyorum virüsde yok her şeyi yapıyorum wallpaper bile kullanmıyorum ancak pingim düşmüyor. bu nedendir arkadaşlar? bilgisayarımı bile değiştirdim yine düşmüyor. pingim yine düşmüyor ne yapmam lazım beni bilgilendirirmisiniz? Şimdiden Teşekkürler

Bu kadar emek harcamana üzüldüm dostum inşallah çözüm bulursun
Kullandığın santral nerede biliyor musun? Bazen sorun sende olmayabiliyor.
Bilmiyorsan TTNet'i arayıp öğrenebilirsin ve öğrendikten sonra kullandığın santralden hangi bölgeler hizmet alıyor onuda öğrenmeni tavsiye ederim. Ne kadar çok bağlantı, o kadar kötü internet. senin kullandığın kabloyu kaç kişi kullanıyor onlarıda öğrenmen lazım ve ortağın deli gibi internet kullanıyorsa birazcık sana yansır

(07-18-2012 11:33 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Kullandığın santral nerede biliyor musun? Bazen sorun sende olmayabiliyor.
Bilmiyorsan TTNet'i arayıp öğrenebilirsin ve öğrendikten sonra kullandığın santralden hangi bölgeler hizmet alıyor onuda öğrenmeni tavsiye ederim. Ne kadar çok bağlantı, o kadar kötü internet. senin kullandığın kabloyu kaç kişi kullanıyor onlarıda öğrenmen lazım ve ortağın deli gibi internet kullanıyorsa birazcık sana yansır 
Kardeşim Yanıtın İçin Teşekkür Ederim ama Benim İnternetimi Kast Ediyorsan İnternetimi Birtek Ben Kullanıyorum 2. Bir Kişiye asla Yer Vermedim İnternetimde. Ttneti Arayacağım ama herzamanki klasik cevaplar alıyorum. yok düzelecek falan filan.
sorunun şu adil kullanım kotası iyi bişey deil kötü bişey hem hızını azaltıyor hemde kota getiriyor bu yüzden pingin yüksek oluyor hatta online fps oyunlarında kasmaya da neden oluyor bende warrock bu yüzden kasıyor