Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni Özellikler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar,
Ben uzun bi aradan sonra warrock'a yeniden başlamayı düşünüyorum.Haliyle Nexon'a geçti.Merak ettiğim olay Gamefirst'te g1 ile aldığımız eşyalar level önemli olmadan kullanılabiliyordu.Hala aynı mı? Çünkü başlar başlamaz assault dizeceğim.Famas alacağım için soruyorum.Şimdiden teşekkürler beyfendi
Forumun arama özelliğini kullanırsan hepsini öğrenebilirsin Smile
Hersey eskisi gibi aynı fazla degisiklik yo sadece famas kaldırıldı onu 2400 cash alıp marketplaceden alabiliyosun kötü olan sey ise +16 olman lazım kullanabilmen icin.
(07-18-2012 07:46 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Hersey eskisi gibi aynı fazla degisiklik yo sadece famas kaldırıldı onu 2400 cash alıp marketplaceden alabiliyosun kötü olan sey ise +16 olman lazım kullanabilmen icin.

cok hatalısın http://forum.warrocktr.com/Konu-Duyuru-%...C3%96nemli oku sonra yorum at
G1 dekinden beter. Bence hiç bişey alma düzelene kadar
bu aralar girme oyun tam oturmadı nexona gecdi geceli Big Grin
(07-18-2012 07:46 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Hersey eskisi gibi aynı fazla degisiklik yo sadece famas kaldırıldı onu 2400 cash alıp marketplaceden alabiliyosun kötü olan sey ise +16 olman lazım kullanabilmen icin.

aynen
(07-19-2012 09:57 AM)ekinoks Yazılan: [ -> ]

aynen

hepinizmi yanlışsınız bunu oku sonra yorum at http://forum.warrocktr.com/Konu-Duyuru-%...C3%96nemli
tamam ben sana okuyorum
Gold ve Snow Camo Famas'lar sadece 16 level üstündeki oyuncularadır.
Red ve navy camo famaslar her rütbedeki oyuncuya açıktır.
(07-18-2012 08:18 PM)bozkartal Yazılan: [ -> ]G1 dekinden beter. Bence hiç bişey alma düzelene kadar

oyuncuları kışkırtma Big Grin
Referans Adresler