Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gold premium
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Askerler,

Şu an için Gold- Premium Paketlerinde bir sorunla karşı karşıyayız. Bir çok oyuncu Premium Paketi'ni olması gerektiği gibi aktive edemedi, ancak ; out box'dan envanterlerine aktardıklarında gerekli eşyalar hesaplarına yüklendi.
Ne yazık ki şu anda bütün Premium Paketleri bu durumdan etkilenmiş durumda ve halen premium aldığınızda devam etmekte.
Biz, en yakın zamanda bunu düzelteceğiz ve siz değerli müşterilerimizin, kaybı ne ise karşılayacağız.
Bu durumdan dolayı gerçekten çok üzgünüz.
Anlayışınız için çok teşekkür ederiz.

-[GM]NXFallen-
http://en.warrock.nexoneu.com/News/Notic...age/title/
İşte bu kadar Big Grin
ne diyelim inş. dediklerini yaparlar..
Ya Can ben yarın gold pre cekicekdim alsam bu sorunlamı karsılasıcam?
(07-18-2012 06:47 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Ya Can ben yarın gold pre cekicekdim alsam bu sorunlamı karsılasıcam?

Evet açıklamayı okursan cevabını alacaksın.
ooo yeee Big Grin işte bu
ozaman premiumları olan nasıl cekmiş
Daha önceden alan onlar
Sorun çözülene kadar gold premium almayın arkadaşlar. Ben 2 gün önce aldım red mp5 +%20 exp gibi özellikleri kullanabiliyorum ancak sadece üyelerin alabildiği silahları alamıyorum çünkü üye değilmişim gibi görünüyor. Rütebenin etrafındaki sarı outline çizgileri de görünmüyor. Supporta ticket gönderdim 2 gündür oradan da cevap yok. Foruma girmesem sorunun ne olduğunu öğrenemeyecektim.
can abi bn 120 gün sonra gelen şifre yenilemede tarihi salladım bi yardımcı ol nickim Kopuq
Referans Adresler