Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Famas Tercih
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Şimdi xgametr.com'a 15 tl yatırıp tum nxcash ile famas alıcam 2 tane akılma takılan bu 2 tane ayrı mı famasmı alim yoksa 1 famasdan 2 aylık mı alim ?
1 famastan 2 aylık almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum Smile
(07-18-2012 05:07 PM)Kalona Yazılan: [ -> ]1 famastan 2 aylık almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum Smile

ama parada sıkıntı yok famasın geldığını gorunce 0 tl den 15 tl buldum direk Smile tüm akrabaları dolastım.
famasların suresnın yarısı bıtmeden gene 1 aylık 2 aylık alabilirim

?????
Şimdi git 1 aylık parası yatır. 1 ay sonrada git kalan parayı yatır 1 ay daha al. iki ayrı famastan 1 aylık alma kesene zarar.
Ne kadar çok paran olursa olsun , mantıklı yatırım yapman mantıklı olur. Sayılı para , çabuk biter kardeşim.
(07-18-2012 05:06 PM)BigBouncex Yazılan: [ -> ]Şimdi xgametr.com'a 15 tl yatırıp tum nxcash ile famas alıcam 2 tane akılma takılan bu 2 tane ayrı mı famasmı alim yoksa 1 famasdan 2 aylık mı alim ?

1 famastan 2 tane al navy camo tercih ederim Smile
red famas göz alıcıTongue
Bence 2 aylık al çünkü bu fiyatlar yeni geldiği için sanırım çünkü sitesinde this week filan yazıyor sonra 7000NX'e satar bu nexon.
(07-18-2012 06:03 PM)MP7SETH Yazılan: [ -> ]Bence 2 aylık al çünkü bu fiyatlar yeni geldiği için sanırım çünkü sitesinde this week filan yazıyor sonra 7000NX'e satar bu nexon.

Big GrinBig Grin
eyvallah tercihler için 1 famastan 2 aylık alıcam Big Grin oda gold famas yada snow camo
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler