Nexonun resmi sitesine giriş yapamıyorum yani oyunu da açamıyorum bu sayede şöyle bir ekran geliyor sadece bendemi böyle yoksa genel sorun mu ?
![[Resim: xL2EW.png?1]](http://i.imgur.com/xL2EW.png?1)
Hala da giremiyorum çok saçma.... Geçmişide boşalttım yok aynı sorun devam ediyor. Ne yapmam gerekiyor ? ama bu sorun benden kaynaklanmıyor bence..
Başka hesaba girebiliyorum fakat kendi hesabıma giremiyorum

Ceza almış olabilirmi ? buda seçenekler arasında sonuçta.
Teknik bilgim yok ne yazık ki, sorun genel de değil senden kaynaklanıyor.
Benden kaynaklanacak bi şey yok başka hesaba girebiliyorum bi hesaba bakabilir misin ne olduğuna her hangi bi sorun var mı ? Ban, ceza gibi..
Ben pek anlamam bu şeylerden ama dns ayarları sorun cıkartıyor olabılır veya tarayıcı ne kullanıyorsan farklı deneyebılırsın modem reslemekte olabılır beklı denedın bılmıyorum fikir olarak sunmak istedim. Ayrıca bırsey sorucam sen orjınal yanı eski oyuncu bozkartal Semıh misin ???
(07-18-2012 06:25 PM)toxit Yazılan: [ -> ]Ben pek anlamam bu şeylerden ama dns ayarları sorun cıkartıyor olabılır veya tarayıcı ne kullanıyorsan farklı deneyebılırsın modem reslemekte olabılır beklı denedın bılmıyorum fikir olarak sunmak istedim. Ayrıca bırsey sorucam sen orjınal yanı eski oyuncu bozkartal Semıh misin ???
Başka hesaba girebiliyorum diyorum ya