07-18-2012, 11:28 AM
Şu inciyi bi ben sevmedim yok bilmem caps bilmem tuhaf tuhaf şeyler bana çok saçma geliyor... Neden mi ? Çünkü Ana avrat bacı karı küfür eden bir yer, başkasının etmesini geçtim kendi kendine küfür eden kişiler mevcut ve bu çok saçma bir şey. Bu genişliktir, namussuzluk, haysiyetsizliktir. He şöyle derler yok biz inciciyiz küfür ederiz ama gerçekten etmeyiz ulan bunun gerçeği yalanı mı var ya da şöyle derler sen at gözlüğü ile bakıyorsun böyle şey olmaz malsın, salaksın gibisinee... bunun yüzünden böyle laflar bile yiyebiliyoruz. Bi de ney var bilmem orda ana bacı küfür edenler liseli çocuklar. Bence bazı şeylere özenip annenizi, bacınızı, karınızı hiçe saymayın, özentilik budur işte reelde de artık kendini incide gibi sanıyor millet konuşmaları hareketleri değişiyor, çok saçma... Caps nedir yaa? Salak salak tabirler bunlar bence... Düşünceme saygı duyulmasını isterim, annenize, bacınıza küfür ettirmeye devam özenti gençlik.
Söylediklerim yanlış anlaşılmasın sakın bunu başka bi amaçla söylemedim bana ters geldiği için söyledim, saygı duymam duyulacak bi tarafı yok
Söylediklerim yanlış anlaşılmasın sakın bunu başka bi amaçla söylemedim bana ters geldiği için söyledim, saygı duymam duyulacak bi tarafı yok