Benim arkadaşım laptop alıcak 1.300 türk lirası limiti var ve benim laptopum gibi bir laptop istiyor ben bu dizüstünü alalı 2 sene geçti crysis 2 modern warfare vb oyunları kasmadan oynıyabiliyorum ama ben bunu fazla araştırma yapmadan 1-2 kişiye sorarak almıştım diyebilirim nasıl bir laptop önerirsiniz arkadaşım oyun oynamak istiyor önerilerinizi dikkate alacağım

Warrock için alacaksa hiç laptop falan almasın . Laptopta Warrock oynanmaz.^^
Ben oynuyorum arada sıkıntı oluyor

arkadaş daha çok silkroad tarzı oyunları seviyor warrock oynamaz yani modern warfare 3 tarzı oyunları seçiyor offline olarak

Warrocktan başka oyun oynamam , bilmem. Ama laptopta en fazla gider kraloyunda oyun oynar kasmadan. belki orda bile kasar.
(07-18-2012 12:12 AM)159456s Yazılan: [ -> ]Warrocktan başka oyun oynamam , bilmem. Ama laptopta en fazla gider kraloyunda oyun oynar kasmadan. belki orda bile kasar.
Abartma dostum her duyduğuna inanma ilerde sorunlar çıkabilir hayatında

benim bilgisayarımda dizüstü ve modern warfare 3 assasins creed revelation mudur nedir crysis 2 normal ayarlarında kasmadan rahat oynuyorum

Marka olarak dell almak istiyoruz

(07-18-2012 12:23 AM)Kalona Yazılan: [ -> ] (07-18-2012 12:20 AM)Mustafa AKDOĞAN Yazılan: [ -> ]Dell'endin mi sen kardeş
süper Toshiba önerdim daha ne olsun
Neyse al buda Dell http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-...I_ID=60087
Bro işlemcilerde galiba i5 felan laptop var mı ? 1300 liraya ?
i5 için biraz bütçeyi arttırmak gerekiyor 1500 felan olsa bulunabilir.