Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Mks Red Show
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Eskiden mks red 100 hasrdı biz 0ttomanEmpire(ama bozuldu herkes battlefild3) clan olarak siegewar2 de mks kulllanmaya başladık herkez şikayet etti ve gücü düşürüldü burdada böylemi acaba (GM)CAN BEY
[Resim: 9tngw.png]
Vallahi ne desem yalan olur, daha mks hiç kullanmadım =D
MKS VE T-BOMB DAMAGE LERİ ÇOK DÜŞÜRÜLDÜ SANKİ NORMAL K400 GİBİ m045.gif
Bi gittik neler olmuş işallah bi pürüz çıkmaz 25 şinde llcent tebrikler bu arada
Tebrikler dostum
Can (GM) mks nasıl bişey biliyon mu bak çzetle anlatıyım adamın üstüne atmıyon yanıa atıyon ölüyo dumanı 2-3 saniye sürüyo giren ölüyo 16 kişi olsa bile yanına sık ölür dehşet bişey bu yüzden şikayet ettıler tüm paramı mks yatırmıştım okula aç gidiyoduk SmileBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grintotos.giftotos.gif
(07-17-2012 08:53 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]Can (GM) mks nasıl bişey biliyon mu bak çzetle anlatıyım adamın üstüne atmıyon yanıa atıyon ölüyo dumanı 2-3 saniye sürüyo giren ölüyo 16 kişi olsa bile yanına sık ölür dehşet bişey bu yüzden şikayet ettıler tüm paramı mks yatırmıştım okula aç gidiyoduk SmileBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grintotos.giftotos.gif

Aynen ya okula aç giderdiko mks in dumanını koklamak isterdim Big Grin
Beyler yazıyla tebrik ediyosunuz yınede teşekür ederim ama su tebrik butonuna basın artık dilimde tüy kalmadıDOSTDOSTDOSTWinkWink
Tabiri caizse top fırlatıyor işte Smile

Kullanan pek olmadığı için forumlarda şikayet talebinde bulunan olmadı. Yada ben görmedim Sad
sonra gücü düşürüldü nıye sikayet yuzunden yoksa guc dusurulmezz
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler