Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İnci'de gördüğüm efsane yazı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
''sonra babamın sesini duydum. apar topar inip baba ciddi bir meselem var konuşmamız lazım dedim. senin ne ciddi meselen olur lan gibi seviyesiz bir cevap verdi. şu adam 2 dakika insan olamıyor.'' hahaha burada yerlere yattım ya bütün sorun babasında zaten Big Grin süper yazıya cidden çok sağlam bir hayal gücünün ürünü bu yazı adam kesin çocukluğunda az çizgi film izlemiş çok hayal kurmuş oyun oynamış pokemon hariç.Ben anlarım hemen ARADA BÖYLE ZEKİLİKLERİM VARDIR.
Önemli olan sonu zaten.
Çok zeki.
Adamın ailesinde ensest bir ilişki var
Yada fantazi gücü çok fazla.
Böyle pis şeyleri paylaşmayalım arkadaşlar
Ramazan ayındayız demi
Konu kapanmalı
Biraz sarıyordu ama Smile rahatsız galiba yazan arkadaş soğudum kız kardeşine asılan abiden ne beklenirki m045.gif
(08-08-2012 06:17 AM)Uğur Gür Yazılan: [ -> ]Biraz sarıyordu ama Smile rahatsız galiba yazan arkadaş soğudum kız kardeşine asılan abiden ne beklenirki m045.gif

Sonunu getirseydin anlardın Smile
Sonuna kadar okudum rahatsızın teki, sanıyorsam yorumlar hariç 4 sayfa sonunu çok kötü bağlamış ve ayrıca sakallı kim hayal kuruyor galiba Big Grin
(07-20-2012 08:19 AM)ekinoks Yazılan: [ -> ]Adamın ailesinde ensest bir ilişki var
Yada fantazi gücü çok fazla.
Böyle pis şeyleri paylaşmayalım arkadaşlar
Ramazan ayındayız demi
Konu kapanmalı

Okumadım ama tahmin ettiğim şeyse bunlar Türkiye gerçekleri birader Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler