Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ernst'in yeni takımı Kasımpaşa
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bu Beşiktaş Ne yapmaya çalışıyor Big GrinBig GrinBig Grin
Nede olsa Avrupa kupalarında yokuz.Türkiyedede bu kadro bize yeter zihniyetiyle aptalca kararlar alan beşiktaş kulübü kariyerinin belkide en kötü sezonuna hazırlanıyor.
Nede olsa günah keçisinide buldular.SAMET AYBABA.
Göreceksiniz bikaç maç sonra alınan kötü sonuçlardan sonra adamı istifaya zorlayacaklar ve yerine başka bir sazan alıp koca bir sezonu başarısızlıklarla tamamlayacaklar.

Ne diyelim.ALLAH akıl fikir versin
m045.gif
Big GrinBig GrinBig Grin
33 yaşında adam daha ne kadar verim alınabilirdiki yeterliWink
Drogba 15 Milyon £ verilip alınıyorsa, Ernst aşırı normaldir. Smile Üstelik Drogba 34 yaşında.
(07-17-2012 03:20 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Drogba 15 Milyon £ verilip alınıyorsa, Ernst aşırı normaldir. Smile Üstelik Drogba 34 yaşında.

Ya ne paralar dönüyor arkadaş.
Barotelli haftada 350 milyar kazanıyormuşTongue
ayda 1 buçuk trilyon eder.
Ben sabah 06:00 aksam 20:00 çalısıyorum aldığım paraya bak Big GrinBig GrinBig Grin
Adaletin bumu dünya.
Görücez..Beşiktaş genç kadroyla çıksında şu Ekrem salağa oynamasın.. Sadece Ekrem de değil bi çok mal vardı hele o Tabata.. neyse iyi bi sezon olucak görüceksini.z
Ula ernst belki en iyi oyuncuydu bu sezon bunlar küme düşmesse iyidir Smile
Beşiktaş 2. lige düşerse ne iyi olur lan.
Geldiğinde çok iyidi 08-09 sezonu ortası yanlış hatırlamıyorsam bremenden gelmişti ve şampiyonlukta büyük payı vardı. Son senelerde fazla şans verilmediği için üzüldüm açıkçası zaten oynadığı maçlarda büyük maçlardı tam hazır değildi kendini gösteremedi. Başarılar ernst reyiz
Takımın as oyuncularını gönderiyorlar nasıl bir mantık anlamadım
Referans Adresler