Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Eintstein'in 24 saate çözdüğü soru
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(03-04-2010 06:43 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Ben Yaptım Her Kareden Bir Kere Geçirdim Ve Tam Oldu.

Bizle paylaşırmısn

SametKARA

(03-04-2010 06:46 PM)Restart Yazılan: [ -> ]
(03-04-2010 06:43 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Ben Yaptım Her Kareden Bir Kere Geçirdim Ve Tam Oldu.

Bizle paylaşırmısn

Bir Sütün'dan 2 Kere Geçmişim Ya Çizmeye Çalıştım Farkına Vardım Cevabım Geçersiz Smile
Sağ da bi' yerden 2 kere geçirmek zorunda kalıyorumSmile
Çok zor.Smile
Einstetien Bunu 1 günde çözmüş ve bunu icad eden adam ondan daha zeki anlamına geliyor ozaman bu adamı neden tanımıyoruz soru başlığı ofsayt hocamBig Grin
süper ya Big Grin
(03-04-2010 06:39 PM)Adem Çelik Yazılan: [ -> ][Resim: einstein6xb0ture7qv8.jpg]
Ancak bu kadar oldu. Karelerin dışına çıkılmayacak demiyor banane Big Grin

Aslında doğru cevap bu değilsede mantık doğru. Bu sorunun sorulduğu kişinin Einstein değilde soran kişinin o olduğu rivayetide var.

Sorunun cevabı ise resim üzerinde büyük harflerle " EI " yani Einstein' ın kısaltmasını resme oturtun, yalnız E harfi I harfinden bir kare büyük olsun.
SEVGİLERLE...

[attachment=1102]
Bunun çözümü yok. Yani kutuların içinde kalarak tur atamazsınız. Sebebi kombinasyon işlemleri yapınca kanıtlamış bu. Çözüm karelerin dışına çıkarak oluyor. orjinal soru kökünde karelerin içinde tur atın demiyor. Bu sebeble alan dışına çıkıp soruyu çözüyoruz.
Bunu yapmak imkansız Smile 25 kutu var.
(03-04-2010 08:29 PM)Ferudun Yazılan: [ -> ]
(03-04-2010 06:39 PM)Adem Çelik Yazılan: [ -> ][Resim: einstein6xb0ture7qv8.jpg]
Ancak bu kadar oldu. Karelerin dışına çıkılmayacak demiyor banane Big Grin

Aslında doğru cevap bu değilsede mantık doğru. Bu sorunun sorulduğu kişinin Einstein değilde soran kişinin o olduğu rivayetide var.

Sorunun cevabı ise resim üzerinde büyük harflerle " EI " yani Einstein' ın kısaltmasını resme oturtun, yalnız E harfi I harfinden bir kare büyük olsun.
SEVGİLERLE...

Yapmış işte, nesi imkansız.Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler