Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bir khali bugu macerası :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Error.
Hani Big Grin
(07-16-2012 09:42 PM)VvvRusher Yazılan: [ -> ]Hani Big Grin

Bak ordaSmile

Alican konuyu baltalamış Big Grin
Balık balıklama atlamış konuya Tongue Big Grin Big Grin
salak kendı bugunu paylaşmış ban yiyecek ondan baltalamışvictory.gifvictory.gifvictory.gifvictory.gifvictory.gifbeyfendibeyfendiARTİSTARTİST
Big GrinBig Grin ne insanlar var ya Big Grin
Sıkıntı yok genşler imla hatasını düzeltirken birden bütün yazılar gitti :/ Mesaj attım kendisine resmi koyması için ama görmedi sanırım Smile
Özetle 12v12 khali bugunda Derbaran takımındaydı ve 1. sıradaydı. Olay bundan ibaret Big Grin
Belki benim açtığım konudaki resimle aynı olabülü.
(07-16-2012 10:00 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]salak kendı bugunu paylaşmış ban yiyecek ondan baltalamışvictory.gifvictory.gifvictory.gifvictory.gifvictory.gifbeyfendibeyfendiARTİSTARTİST

Düzgün konuş terbiyesiz.Bak bakalım ne yazıyor burda.

[Resim: zkG18.png]
Resmi daha görmeden töbe yarabbi ya.Angry 24 kişilik oyun açılıyor khalide onun skorunun resmini koymuştum oda da NXRambo vardı oda son gelicek patch de düzelicek şuan oynamanızda bir sorun olmaz dedi.Herşeye bilip bilmeden ve görmeden yorum yapmayın.
süper bi bug bu ya acayip zevkli oluyor Big Grin
(07-16-2012 10:00 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]salak kendı bugunu paylaşmış ban yiyecek ondan baltalamışvictory.gifvictory.gifvictory.gifvictory.gifvictory.gifbeyfendibeyfendiARTİSTARTİST

Post kasarken dikkatli olalım. Tartışma çıkıyor.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler