Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: warrock stats
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar benim bi sorunum var; bu warrock stats'da kendi nick'im gözükmüyor. Char nexon'a geçirilmiş durumda, bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. Eğer ortada sizin yapabileceğiniz bi durum yok ise lütfen Gm'lerimiz ilgililenirse çok makbule geçer..
Bu gün geçirdiysen 24 saat beklemen gerekiyor. WRStats, GF'nin elinde iken bize göre gece 2'de güncelleniyordu. Sanırım aynı düzen devam eder diye düşünüyorum. Ertesi gün bak tekrar.
Yeni değil 1-2 haftadır böyle .s
Yok be alican abi ben yeni hesaap acmisem 2 hafta olmustir hesap warrock stats da gozukmuyor
İşte sorun nedir bi anlamadım char gözükmüyo bişey olsa sen kayıtlı bile değilsin damgasını yemekten korkuyorum.
bekle kardeşim yeni char açınca hemen gelmiyor stats sa aynısı banada oluyordu bi zaman sonra geliyordu statssa bişe olmaz chara korkma
1- Benim arkadasımın charıda gözükmüyor acalı 6 hafta oldu.

2- Böyle sacma bisey icin admin bisey yapamaz.

3- Wr-Stats'ın resmi forum yada sitesi ile alakası olmadıgı icin GMler orda bisey yapamaz & Sen kayıtlı degilsinde diyemez.
Warrock Stats'ın resmi site olmadığını bilmiyordum, açıkcası charıma bişey olamasın gerisi beni ilgilendirmez..
Referans Adresler