Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ban Listesi [Güncel]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Kullandıkları illegal programlar, küfür, spam v.b sebeplerden hesapları çarşamba günkü bakımdan sonra kalıcı olarak kapatılacaktır.

DemirYumruk-
l3aratheon-
xsaxobeatx-
xschmarotzerx-
syace094-
ChiLiz-
blueliqht7z-
skill3rx9-
bloondandbone-
Thepainis9x-
kopuqsahin-
EpicStoned-
Epiclegendlz-
trelaxes-
l85a11zeh-
AquaDiamond-
NicKedFouS-
1233emre-
xissrocker-
deadmau1994-
przmazord-
Hawkins57-
CrazyDany10-
xMusicStyllezZ-
kazama92-
battl3force-
rdpk1-
MVHackN3X0N-
TheMasterNader -
TriTToN-
PaveLow-
furiiouzx-
xyouknow-
musty22tr-
ByJoJo22TR-
miiselfi4-
Dozzan-
xlulzsec-
kasaaaapl-
Umit-
heman58-
xblck4ever1-
LebLebii-
wepshooter-
galaxyy-
lllvlllarginal-
f4c3sitt3r-
siinley-
x65systemz-
wepshooter sonunda ban yedi Smile eline sağlık
wepshooter ve kasap 'ın ban yemesi tebessüm ettirdi Smile
aynenn Big Grin
şahinnin ban yedi iyi olduBig Grin
Ne varsa şu hackte zevkli olduğunu sanıyorlar.Açanların neredeyse tamamı oynamayı bilmeyen ezikler.Ip ban atılsa bir daha giremeseler oyuna
(07-14-2012 03:35 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Ne varsa şu hackte zevkli olduğunu sanıyorlar.Açanların neredeyse tamamı oynamayı bilmeyen ezikler.Ip ban atılsa bir daha giremeseler oyuna

keşkeDOST
Ellerine sağlık IP ban şart oldu +11 oda kurunca eskiden hack olmuyordu şimdi hackten geçilmiyor. Sen de olmasan yanmışız.

Bu arkadaşa neden bilmiyorum ama çok güldüm ya adam hack, karşı takımdan biri opk açtı adam bizim uçan adama taktik veriyor. Big GrinBig GrinBig Grin

[Resim: 9qhwc.jpg]

Sizce yaşı kaç? Big Grin
Yerimi bilmiyorum ama şu kişiyi listede göremedim Can ?
http://www.warrock-stats.com/index.php?s...olku4evaaa
(07-14-2012 07:20 PM)Sentinus Yazılan: [ -> ]Yerimi bilmiyorum ama şu kişiyi listede göremedim Can ?
http://www.warrock-stats.com/index.php?s...olku4evaaa

Oyuncuyu banlatmak için sitedeki profiline bakıp da ifşa etmekle olmaz, oyun içerisinde bunu yaptığına dair görüntü, video vb. sağlam kanıt sunarsan banlattırabilirsin.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler