Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Pc kitleniyorr :S
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar baslıktada belırtıgım bazı oyunlarda pc kıtlenıyor ama pc ozellıklerı oyunu destekledıgı halde bu sorunu yasıyorum.
pc ozellıklerı 4 gb rem 1 gb 128 bıt ekran kartı ıntel e7500 ıslemcı
call of duty 2 multıde bıle ktlenıyo eskı pc de 1 gb rem 256 mb lık ekran kartıyla sorunsuz oynuyodum. Ekran kıtlenıyo dırrrrrrrrrrrr dıye bı ses var sadece ctrl alt del bıle yemıyo mecbur reset cakıyorum bı yardımcı olurmusunuz. Bttlefield free4play yükledim aynı sorun bu oyundada var.
Driverlar güncel mi ?
Harddiskinden iş makinası gibi ses geliyorsa büyük bir ihtimal bad sector oluşmuştur o yüzden gidiyor olabilir.
Kardes ses hard dıskten gelmıyo kolonlardan gelıyo drıverler guncel aralıksız dırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dıye bı ses gelıyo reset atıyorum mecbur
(07-14-2012 12:47 PM)warlords3738 Yazılan: [ -> ]Kardes ses hard dıskten gelmıyo kolonlardan gelıyo drıverler guncel aralıksız dırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dıye bı ses gelıyo reset atıyorum mecbur

Tamam o zaman hoparlörünü kapat aç oyunu dinle bakim hdd sen gelecek mi olmadı sisteminin ısı değerlerini ölç.
Bunlara rağmen yine aynıysa psu yetersiz kalmış olabilir, işletim sisteminde dosyalar bozulmuş olabilir bunların hepsinden eminsen

Sistemin Sağlam Sorun Yok Smile
Referans Adresler