Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Dizüstü çok ısınıyor?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(07-13-2012 10:35 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Kışın bakımını yapmadığınız için yazın acısını çekiyorsunuz Smile

ekran kartını,soğutucusunu,işlemci soğutucusunu,psu'yu suda yıkadım desem inanır mısın Big Grin
havalar ısındı cok etkısı war
Aynen kışın 30 dereceyi görmüyordu masaüstü şimdi 60larda benim için pek sorun olmuyorda maksimum 35 derece oluyor burda nasıl 30 derece birden artıyor masaüstü kapakları açık içine adeta vantilatör koydum gene etki etmiyor Big Grin
Hacı yatakta falan kullanma düz zeminde kullanmaya çalış ayrıca eğer sadece nette ısınıyorsa o makinanın vadesi dolmuş demektir.
Kışın bu kadar ısınmaz, yazın ısınır. Kışın ısınsa soba niyetine kullanırdım lan.
(07-13-2012 10:40 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Dizüstü tamamen net için. Onun dışında girip oyun falan oynamıyorum, fakat nedendir bu aşırı ısınma anlayamadım.

Bilgisiyarcıya gisip içibi güzelce cilalayıp temizlesin sorun kalkar
temizlet iyice soğutucunuda değiştir biraz masraf çıkaracak baktın olmuyo soba diye kullan valla Smile
Zaten arada sırada onu kullanıyorum, sadece film izlemek için desem daha mantıklı olabilir. O yüzden o kadar masrafa gerek yok. Smile Farklı bir soğutucu taktım, şu an gayet iyi. Pek fazla ısınma yok, normal derecelerde seyrediyor.
Konuyu gorunce aha benım konum dedım. Aynen kardesım altına fan'da almama ragmen sonuç yok masaüstün'de yan kapak fılan acıyordum bunda oda yok Smile Acaba bu dızustu bılgısayarlara termal macun suruluyor mu ?? Ondan yapma ıhtımalı yuksek suruluyorsa hemen gıtcem.
Valla bendede aynı sorun vardı.. Artık sesinden rahatsız olmaya başlamıştım... Tuş takımındaki bir sorun yüzünden servise yolladım, geldiğinde işlemci fanını değiştirmişler... şimdi pek ses çıkarmıyor Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler