Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Türkçemiz Elden Gidiyor ...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Çok güzel bir video...

SametKARA

Yeni Nesil Tamam'da Bizler Kendi Dilimizi Düzgün Kullanalım Yeni Nesil'de Bizden Örnek Alarak Düzgün TÜRKÇE Kullanmaya Başlayacaktır..Örneğin Ben msn Messenger'da Çoğu Kişiyi Uyardım qim Yerime Kim Yazmayı Shen Yerine Sen Yazmayı Bize Düşen Görev Uyarmak Herkez 3-5 Kişiyi Düzeltirse Kârdır..
Türkçemize Sahip Cıkalım !
Bu güzelim başlık altında ki cevaplara bakıyorum da ; Türkçemizin elden gittiği aşikar.
(03-04-2010 05:14 PM)ciiigiii Yazılan: [ -> ]Bu güzelim başlık altında ki cevaplara bakıyorum da ; Türkçemizin elden gittiği aşikar.

Mesela ?
Herkes bu konuda bilinçli olur ise, Türkçemiz elden falan gitmez.
Lâkin Türkçeyi bozan yazılar yazan insanlar Türkçemizin kıymetini henüz anlamamışlardır.
Herşeyi kaybettikten sonra anlıcaklar.Bizim milletimiz böle...
Herkeze görev düşüyor.
(03-04-2010 02:36 PM)only4vip Yazılan: [ -> ]biz halaa batı ülkelerinin peşinden gidiyoruz türkçe elden gidiyor ve böylede devam edicek benden söylemesi emperyalist ülkeler bizi sömürüyor tatlı tatlı farkında değiliz.neyse konuşulucak yazılıcak okadar çok konu varki ama.

Haklısın bütün nerdeyse bütün ülkeler bizi kullanıyor biz farkında değiliz
Türkçe'yi imla kurallarına uygun ifade edebilmeliyiz.Dil bir kimliktir.Değerli forum üyeleri bu şuura sahip olmalı ve bütün kültürel değerlerimiz için olması gerektiği gibi, dil konusunda da hassas davranmalıdır.

Saygılarımla.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler